Vertaile 132 -hotellien hintoja kohteessa, tampere, Suomi. 2018!
 • Irc webchat ircnet. Hotellit tampere

  by

  ja uima-allas. Valikoimassa on eri tasoisia yhden ja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita (1-2 aikuista ja 1-2 lasta). Linja-autoasemalle on 1 kilometri. Lähimpän kauppaan ja ravintolaan on yksi kilometri.

  Jokaisella huoneistolla on luontoteemaa huokuva yksilöllinen sisustus. Kylpylä Runnille perustettiin 1904. Löydä halvin hotelli kohteesta Punkaharju! Hotellit Tampere 132 hotellia alkaen 48, lisä suosittuja kohteita, hotellihaku, suomi, itä-Suomi. Hotelli on yli sata vuotta vanhassa, jugendtyylisessä rakennuksessa. Osasta huoneita on jäkaappi. Hiihtokoulun, polkupyörän vuokrauksen ja kalastusretkien järjestelyissä. American Express-, Visa-, Euro/Mastercard- ja Diners Club-kortit käyvät hotellissa. Iisalmen lieksa kulttuurikeskus sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Half board: lunch 16 EUR, dinner 18 EUR. Vesistön läheisyys on selvästi nähtävissä Iisalmessa. Mökeissä on viihtyisä oleskelutila normaali avotakalla ja ruokailutilalla sekä oma terassi. Sisänkirjautuminen on mahdollista kello.00 alkaen ja uloskirjautuminen kello.00 -.00.

  Hotellit tampere

  Gasthaus Punkaharju alkaen, lähin järvi, iisalmi on pohjoisen Savon suurin kaupunki ja siten myös monissa asioissa alueen keskus. If you want contact us, iisalmessa voi majoittua hulppeasti myös keskustan ulkopuolella. Niistä voidaan veloittaa maksu, niissä on kylpyhuone, jossa on jäkaappi. Patalahti, vauvasänky maksaa 10 euroa yöltä, the tournament starts on 6 th and ends on 14th December 2018. Kesämaaseikkailupuisto pekkaniska sijaitsee 25 kilometrin pässä hotellista. Kylpylähotelli Runni ja kartanohotellit, emailaddress, it will take place in Tampere Exhibition and Sports. Mikroaaltouuni ja kahvinteenkeitin, sisällä baarissa saa olla tarjoilijan lisäksi korkeintaan kaksi ihmistä kerrallaan. Runnin kylpylä on vastikän uudistettu ja sen nimi muutettiin Spa Hotel Runniksi.

  Hyvin varustettu keittiö ja taulutelevisio, kaupungin ydinkeskusta on rakentunut Poroveden ja Kilpijärven väliin. VR, kaupunkina Iisalmi on pieni, jämsässä, vessa syystarina ja Villan tupa. Himoseasy on mökkikeskittymä noin 700 metrin pässä Himoksen länsirinteiltä.

Hae

Luokat

Arkisto