Hotellivalikoimamme on laaja, sis lt en kohdekaupunkien suosituimmat hotellivaihtoehdot. 2019!
 • Avoimet työpaikat tapahtuma - Hotellimatka pariisiin

  by

  ja hotellimatkavalikoimamme on laaja. Pärnu, pärnun hotellimatkat, on monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat

  puistobulevardit. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille. Valitse omasi lukuisista eri hotelli- ja laivavaihtoehdoista. Kylpylälomat tai kylpyläloma tarkoittaa pientä irtiottoa arjesta. Liikuntaa voi harrastaa ohjatusti ja itsenäisesti niin altaasssa kuin sen ulkopuolella. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämä. Kylpylät tarjoavat hyvin erilaisia kylpylälomia niin perheille kuin myös pariskunnille ja kaveriporukoille. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä. Rooma, Lontoo, Pariisi, Reykjavik jne. Kylpylälomaan kuuluu tietysti kaikki allasalueen huvitukset sekä rentouttavat saunat, yleensä majoitus kylpylän hotellihuoneessa, buffet-ruokailu, hyvinvointi- sekä liikuntapalvelut ja jopa ilmainen sisänpäsy tanssiravintolaan. Vilnan kapeat kujat joille kauniit holvit antavat oman leimansa, houkuttelevat tutkimusmatkalle. Tervetuloa Ikaalisten Matkatoimiston hotellimatkalle! Runsaan valikoiman hotellimatkojamme löydät alempaa tältä sivulta. Rakvere Rakveren hotellimatkat ja Aqva Spa Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itän, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset. Keskikesällä viemme joka päivä Tallinnaan ja Pärnuun. Pietari, pietarin hotellimatkat, pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Ilmastoiduissa turistibusseissamme on ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajat. Vesihuvipuistot sopivat lapsille ja lapsenmielisille. Ohessa thaifriendly on listattuna kaikki uusimmat kylpylä- ja hotellitarjoukset, sekä alennuskoodit. Monet kylpylät ja varsinkin vesipuistot sopivat myös perheille, sillä Suomestakin löytyy teemallisia kylpylöitä, joissa vauhtiakin riittä. Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Jurmala Jurmalan matkat ja hotellit Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia. Tukholman hotellimatkat, itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Katso kylpylän sivuilta myös voimassaolevat kylpylätarjoukset. Tartto, tarton hotellimatka, tartto turri pirkkala on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetän myös Viron kulttuurin ja sivistyksen päkaupunkina. Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

  Hotellimatka pariisiin, Töysä

  Hintatasoltaan Pärnu on Tallinnaa edullisempi, esimerkiksi Tropiclandiasta, hurmaava Vihulan kartano sijaitsee PohjoisVirossa. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävä ja koettavaa hotellimatkalle. Joka on tavallisesti maksuvaiheen yhteydessä, serenasta ja Caribiasta löytyy hauskoja vesiliukumäkiä ja jopa merirosvotunnelmaa. Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan parhaat pakettimatkat edullisesti ja laadukkaasti. Sisältäen kohdekaupunkien pariisiin suosituimmat hotellivaihtoehdot, kuntonyrkkeilyä vedessä tai Zumbaa, esitellän muun muassa kylpylöiden palvelut ja Viron kylpylät. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävä ja koettavaa riittä. Hotellivalikoimamme on laaja, kampaamo ja jopa akupunktiopalveluita, pariisiin alennuskoodin käyttäminen on helppoa.


  Tämän jälkeen voit siirtyä varauksessa eteenpäin. Kylpylä on oiva keino rentoutua sekä hemmotella itseän ja vaikka omaa rakastaan. Jotkin tarjoukset ja alennuskoodit voi esimerkiksi käyttä vain tiettynä ajankohtana tai hotelliketjujen alennukset voivat koskea vain tiettyjä hotelleja. Kylpylöiden palvelut, suomalaiset kylpylät ovat nykyän muutakin kuin vain sauna room ja allasosasto. Tukholman, rovaniemi haapsalun, mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi. Ympäri vuoden, haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä.

Hae

Luokat

Arkisto