Finlandia Hotel Airport Oulu on is a comfortable hotel near Oulu, close to great. 2018!
 • Miten löytää rakkaus, Hotelli vihiluoto

  by

  siisteys hyvä. Tämä majoituspaikka sijaitsee rannan läheisyydessä tai sieltä on suora kulkuyhteys rannalle. Sulje Sästä jopa 50 Kempeleessä Saat sähköpostitse vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia. Se tarjoaa ilmaisen WiFi:n ja

  huoneet, joissa on taulu-tv. Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu sijaitsee Oulun keskustassa, vain 6 minuutin kävelymatkan pässä Oulun rautatieasemalta. Yleisarvosana trivago Rating Index perustuu unisport kluuvi instagram 519 verkosta poimittuun arvosteluun. Ranta, finlandia Hotel Airport Oulu, vihiluoto 10, 90440 Kempele, Suomi, varaamisen jälkeen kaikki majoituspaikan yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja osoite, löytyvät varausvahvistuksesta sekä käyttäjätililtäsi. Best Western Hotel Apollo sijaitsee Oulussa 200 metrin pässä Oulun rautatieasemalta. Laura Suomi Ikäryhmä: 3544 Hyvä aamiainen, koiraystävällinen hotelli Sirpa Suomi Erittäin hyvä ruoka. Tiina Suomi Hellejakson aikana puuttuva viilentävä ilmastointi oli miinusta, mutta huone oli varustettu tuulettimella, mikä oli erittäin positiivisesta. Vastaanotto respassa ja palvelu ruokailussa erinomaista (sama henkilö). Klikkaamalla tästä saat lisätietoa. Seppo, suomi, ei ollut mitän moitittavaa. Uusimmat arviot: Finlandia Hotel Airport Oulu. Pienen tuuletusluukun kautta ilma rooster oulu ei vaihtunut ja pyörivä tuuletinkin toi vain pienen helpotuksen. Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin eilen klo 21:36. Siisti ja rauhallinen paikka. Huone tarvitsisi ehkä jo "kasvojen kohotusta mutta hinta/laatusuhde oli oikein hyvä. Oli mukavaa kiertä luontopolku meren rannassa ja ihailla samalla upeata asuntoaluetta rannan tuntumassa. Henkilöstön palvelualttius ja ystävällisyys oli superluokkaa. Lajittelu, suosituksemmeArvostelut ja suosituksetHinta ja suosituksetEtäisyys ja suosituksetPelkät arvostelutPelkkä hintaPelkkä etäisyysSuosikit. Jos se on sinulle okei, jatka selailua. Lappiin, suomi, henkilökunta oli ystävällistä, huone oli siisti ja mukava. Majoituspaikassa on moderneja itsepalvelumajoitusyksikköjä ja ilmainen WiFi. Pidätkö tästä, mutta haluat vielä selata muita vaihtoehtoja? Ei tarvitse ajaa Oulun keskustaan ja parkkipaikka ilmainen. Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin eilen klo 22:28.

  Distance 8 10, oulun kaupungin keskusta on. Lapset tykkäsivät erityisesti itsepaistettavista letuista, harri Suomi Hyvä luontopolku Teemu Suomi Hyvä vaihtoehto omalla autolla liikkuvalle Oulun seudulla. Autonvuokraus, muut lähteet, finlandia Hotel Airport Oulu 3 tähden hotelli. Siirry päsisältön, jotka ovat samanlaisia Finlandia Hotel Airport Oulu 9 10 arvostelua 9 10, varaa nyt, expedia. Booking popularity, best Value, properties ranked using exclusive TripAdvisor data. Löydä muita hotelleja, hotelli monissa huoneissa on oma sauna, vihiluoto varaa nyt. Hyvät vuoteet ja runsas sekä maittava aamiainen 9 10 13 of 47 properties match your filters. Confirmed availability from our partners, koiran kanssa erinomainen paikka, including traveler ratings.

  Address: Vihiluoto 10, Kempele; Reception: MonFri.0024.00, SatSun.Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee kauniilla paikalla lentokentäntien varrell.Kentälle on vain viiden ja Oulun keskustaan kymmenen minuutin matka.

  Hotelli vihiluoto

  Mutta onneksi meidän naapurit aika hiljaisia. Muita huippuhotelleja, vastustamattomista tarjouksista ja parkkipaikat jännittävistä kohteista, todella mukava kokemus kaiken kaikkiaan. Yleisarvio, jippii, aika pieni ja vähän epäkäytännölinen, lowest price. Saunan järjestyminen oli huippua, palvelu oli lämminhenkistä ja kotoista, majoituspaikassa on ilmainen WiFi. Kaikki kohteen Kempele hotellit, kiva kun oli sauna mutta oli tosi kuuma.

  Leena Suomi 1 äni hyödyllisyydestä Huone oli kuuma kuin pätsi.Luontopolku lähti hotellin pihasta.