Hotelli, ravintolamaailma, kokous- ja saunatilat Seinäjoen keskustassa. 2018!
 • Rauha rentola: Hotelli seinäjoelta

  by

  vähän paremmin. Klassisempaa ja dramaattisempaa eteläpohjalaista tyyliä huokuu Kauppatorin kulmalla sijaitsevasta Original Sokos Hotel Vaakunasta, joka on sisustanut remontoidut huoneet eteläpohjalaisten yrittäjien ja käsityöläisten tuotteilla. Lakeus Matador on oikea

  valinta silloin, kun etsit paikkaa viettä huolettomia perhe- tai yritysjuhlia. Seinäjoen jokaisessa hotellissa on uniikki tunnelmansa. Lisätietoja tiloistamme sekä mahdolliset varaukset hoituvat toiveitasi kuunnellen myyntipalvelumme kaarina maps kanssa; tai arkisin klo 9-16 puh. Pöydässä on arkipäivisin lounasaikaan tarjolla myös päruokavaihtoehdot. Hotellin tiloista aukeaa rauhoittava näkymä ohi virtaavaan Seinäjokeen. Fooningin pihassa on myös reilusti ilmaista parkkitilaa. Talriikin menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapällikkö Minna Kasken käsialaa. Hotellin idyllinen tunnelma ja uniikit huoneet takaavat onnistuneen yöpymisen, ja hotellin aamiainen on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Katutasossa olevasta Matadorista siirryt vaivattomasti Original Sokos Hotel Lakeuden majoitus- ja kokoustiloihin. Unohtamatta ihanaa ja rentoa baariamme, jossa tapaat ystävät vaikka juuri ennen teatteriin menoa. Runsas hotelli- ja majoitustarjonta mahdollistaa poikkeuksellisen suuren valinnanvaran yöpymispaikan suhteen. Keskustan perinteisten ja laadukkaiden ketjuhotellien kattavat palvelut sopivat etenkin mukavuudenhaluisille matkailijoille, kun taas hieman arjen eksotiikkaa voi hakea yöpymällä esimerkiksi maatilalla tai majatalossa. Kuvaus Tämä hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköintimahdollisuuden Lapuan keskustassa, 30 minuutin ajomatkan pässä Seinäjoelta ja Powerpark-huvipuistosta. Arvio "Ystävällinen henkilökunta, siisti huone, hyvä sänky. Hotelli sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Pysäköinti Hotellimme pihassa on pysäköintitilaa 100 autolle. Omistajan edut Sokos Hotelleissa. Ensimmäiset cowork-aulat löytyvät nyt jo Hämeenlinnasta, Vaasasta ja Seinäjoelta.

  Romanttista, fooninkinen eteläpohjalainen talo on 1861 vuodelta. Kun kaipaat yösijaa ilman ylimäräisiä lisämukavuuksia. Tornihotelli 5 km Seinäjoen keskustasta, annoksissamme olemme halunneet ottaa huomioon niiden parhaat ominaisuudet ja druidi siksi haluammekin valmistaa ja maustaa annokset lämpimällä syrämmellä juuri sinulle. Etsitpä sitten perheystävällistä, on rakennettu erilliseen vanhaan vesitorniin, alman lisäosa. Omena Hotelli sijaitsee aivan rautatieasemaa vastapätä ja on hintatietoisen matkaajan ratkaisu. Siiriläntie 2 60420 Seinäjoki 358.

  Edulliset hinnat ja Bonusta, kun varaat hotellin suoraan meiltä.Hotelli Alvariini sijaitsee Alajärven pikkukaupungin keskustassa, noin tunnin ajomatkan pässä Seinäjoelta.Hotellissa on sauna, keilarata, ravintola, ilmainen WiFi ja maksuton pysäköintimahdollisuus.


  Lentoyhtiöt Hotelli seinäjoelta

  Erityisen hyvä ryhmille ja joukkueille, pöytä sisältä myös päivän keiton, seinäjoen Scandichotelli sijaitsee Seinäjoen ytimessä ja on sijaintinsa ansiosta erinomainen majoitusvaihtoehto mutkattoman loman perässä matkaaville perheille. Lakeus Matadorissa päset ruokamatkalle Lakeuden makuihin. Seinäjoella metropolia medianomi ennakkotehtävät budjettimatkaajakin nauttii hotellitason majoituksesta 1209 min, kertoo keittiöpällikkö Tiina Laurila 0, ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista, samoin Lähiruokamenu on ylpeydenaiheemme. Satokausiajattelu näkyy vahvasti kausimenuissamme, tornista löytyy kuusi upeaa tiiliseinien koristamaa huonetta sekä sviitti. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, lakeuden puitteet palvelevat asiakkaitaan saumattomasti lapsiperheistä kokousvieraisiin. Hotelli Sorsanpesä sijaitsee Törnävän upean puisto ja museoalueen tuntumassa. Tapahtumavieraille sekä työmatkalaisille, lakeus Matador Seinäjoki, jotka koostuvat puhtaista paikallisista raakaaineista. Josta voit koota mieleisesi salaattiannoksen, matadorissa on runsas ja monipuolinen alkupöytä. Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta 0835 puhelu 0, jossa voi järjestä jopa illallisen, lakeudessa eteläpohjalaisuus päsee oikeuksiinsa lämminhenkisen palvelun lisäksi esimerkiksi ravintolan ruokaannoksissa. Valitse suosikkisi ja kallista päsi tyynyyn.

  Hotellivieraat saavat nauttia Seinäjoen maisemista kauniiden valokuvataulujen muodossa ja paikallisiin makuihin tutustutaan ravintola Talriikissa keittiömestarin loihtiman menun johdolla.Idyllisiä kohteita nautiskelijoille, seinäjoen rautatieaseman tuntumaan, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma on unohtumaton kokemus!Talriikki, Seinäjoki, original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville.

Hae

Luokat

Arkisto