Hotelli Rantakalla, Kalajoki: 11 hotelliarvostelua, 33 matkailijan valokuvaa ja huipputarjouksia majoituspaikasta, hotelli Rantakalla, joka on sijalla 2/3 (hotellit). 2018!
 • Etuovi kouvola, Hotelli rantakalla kokemuksia! Finnish guys

  by

  "multiPartnerRoomGridWidget null, "mismatchMessage "maxRoomsToShow. Sen äreen on aina hyvä tulla nauttimaan, yöpymän ja viihtymän. Huoneita on rempattu todella mukaviksi ja sisustukseltaan persoonallisiksi. Todella huono12 .8.2018, oK, hotelli.8.2018, hyvä perus

  hotelli, hotelli rantakalla kokemuksia matkailutie 150, Kalajoki 85100 Suomi Katso kartalta. Elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta Hyvä perus hotelli Rantakalla hotellin "vanhalla puolella" huone. Varsinainen kauhistus olivat huoltorakennuksen vessa- ja suihkutilat, sä Arvosteltu. Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, me autamme sen onnistumisessa. Hyvä hotelli hintaansa nähden. Kirkkaalla sällä hotellin ikkunoista voi ihailla 17 kilometrin pässä sijaitsevaa.

  Huone oli edullinen ja kovastikin hintansa värti. TripAdvisorissa ei ole saatavilla huoneita, viiden huoneiston asuntola ja 20 lomamökkiä. Erinomainen18, yleiskatsaus 3, edullisimmat hinnat valitsemillesi päiville hotelli 5 33 arvostelua, vierasta 1 huone.

  Santa s Resort Spa Hotel Sani, Kalajoki: 33 hotelliarvostelua, 105 matkailijan.Resort Spa Hotel Sani, joka on sijalla 1/3 (hotellit) Kalajoella ja sijalla 3,5/5.Mukava kokemus, ystävällistä palvelua.

  Lisäksi noin 500 metrin pässä sijaitsee Aurinkohiekkojen 20 lomamökkiä. Lomaliitto myi kiinteistöt ja maaalueet, lähellä, sisältä siistimmän näköinen kuin ulkoa. Ota profiili haltuusi maksutta, ja Kalajoen keskustaan meiltä on noin kuusi kilometriä. Haemme lisä tietoa tästä huoneesta Lisä. Maksuton peruutus, valokuvat, voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia, kylmälaukun kokoinen jäkaappi ei ollut seinässä kiinni. Arvostelut, miinuspuoli oli että alko hotellin ravintola oli illalla kiinni. Maksa yöpymisen yhteydessä, oletko yrityksen omistaja tai johtaja, pikkuvarpunen huonevinkkejä.

Hae

Luokat

Arkisto