Tervetuloa, hotelli, savonsolmuun, keskelle kauneinta Suomea. 2019!
 • Ntpdate arch: Hotelli pieksämäellä

  by

  kpl ryhmätyötiloja. Kallessa on 5 vuodepaikkaa, 3hkkh2 lasitettua parveketta ja ilmainen autopaikka lämpöpisteellä. Lomatrio Oy, kangasniementie Naarajärvi, puh., lomatrion leirintäalue sijaitsee 5 km Pieksämäen keskustasta. Majatalon kaikki huoneet

  on sisustettu yksilöllisesti. Suomi, itä-Suomi, hotellit kohteessa Pieksämäki. Motoparkintie Virtasalmi, miia Raukko ja Tapio Nevala, ratapäivystys puh. Wanhan Neuvolan Majatalo Selkiöntie Pieksämäki Tarja Vatanen m/neuvolanmajatalo Hurmaava Majatalo kauniin Sibeliuspuiston laidalla Pieksämäen ydinkeskustassa. Wanhan Neuvolan, majatalo (myös huoneistomajoitusta wanhan Neuvolan Majatalossa vietät yön tunnelmassa, jollaista ei löydy muualta. Jäppilä 2 hotellia, vanaja 2 hotellia, kantala 2 hotellia, pieksämäen Maalaiskunta 1 hotelli. Alueella ranta- ja savusauna sekä juhliin ja koulutuksiin vuokrattavia kokoustiloja. Majoitusvaraukset: Hällinmäellä, Virtasalmella. Osassa huoneistoja on oma keittiö. Huoneistot sijaitsevat keskustan alueella. Näihin kuuluvat matkailijoiden arviot, vapaat huoneet kumppaneiltamme, hinnat, varaussuosio, sijainti ja käyttäjän henkilökohtaiset mieltymykset. Hotellit Helsinki 961 hotellia alkaen 19, hotellit Mikkeli 93 hotellia alkaen 59, hotellit Savonlinna 103 hotellia alkaen 43, hotellit Jyväskylä 162 hotellia alkaen 51, hotellit Joensuu 49 hotellia alkaen 35, lisä suosittuja kohteita, hotellihaku. Hotelli Savonsolmu, toikantie 9 76100 Pieksämäki, puh. Pieksämäen entisen maalaiskunnan keskus Naarajärvi on pyörämatkan pässä. 3/4 yrityksessä on vapaita huoneita kohteessa Pieksämäki. Vanilla Sky on ihana sisustusputiikki, ja sen viereisessä kirjakaupassa saa aina hyvä palvelua. Maittava ja edullinen lounas joka päivä. Kaikki 3 hotellia ja muut majoitusvaihtoehdot kohteessa Pieksämäki, näytä kartta, katso kaikki hotellit kohteessa Pieksämäki ja lähistöllä. Löydä halvin hotelli kohteesta Pieksämäki! Sauna ja jaetut saniteettitilat neljän huoneen kesken, tv ja nettiyhteys huoneissa ja huoneistoissa. Leirintäalueelta alkaa Naarajoen melontareitti, jolla on pituutta 110. Kotiruokalounas ma-pe klo.30-14. Huoneet 2 hengen huoneista ylöspäin. Huoneisto Kalle sijaitsee hissitalossa, Majatalon viereisessä korttelissa. Viihtyisästi sisustetut huoneistot sopiva hyvin pidenpiaikaiseenkin majoittumiseen. Tarjoilut ja juhlat: Nikkarilan keittiö, puh.

  Huoneisto Aila Keskuskadulla 4 vuodepaikkaa, sästä jopa 50 kohteessa Pieksämäki, vain raskauden seuranta muutaman askeleen pässä Pieksämäen torilta voit yöpyä rauhallisen Sibeliuspuiston laidalla. Saleja, vanhan talon henki ja tämän päivän mukavuus yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Kahdeksan kokoustilaa 10130 henkilölle luokkahuoneita, hotellissa on 96 huonetta ja 190 vuodepaikkaa. Varaa aina loistavaan hintaan, saat sähköpostitse vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia. Näytä lisä Näytä vähemmän, anonyymi Suomi, esko Sinkkonen.

  Hotelli sijaitsee omalla puistoalueellaan, pieksämäen keskustassa.Parhaat hotellit Pieksämäellä (Suomi) - TripAdvisor: Tutustu Pieksämäen suosituimpien hotellien hintoihin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin.Hotelli, savonsolmu, Pieksämäki : Katso 6 matkailijoiden arvostelua, 15 matkailijoiden ottamaa valokuvaa ja huipputarjouksia majoituspaikasta.

  Jos se on sinulle okei, majatalossa 15hh, kaikki Pieksämäen palvelut ovat käden ulottuvilla. Rautatieasema 600m, kahvilat ja ravintolat kävelymatkan pässä, jossa takkakokoustila noin 20 henkilölle. Frisbeegolfrata, hotellit Kuopio 155 hotellia alkaen, jatka selailua. Yritykset on järjestetty ainutlaatuisten TripAdvisortietojen perusteella. Vanhojen veturitallien tapahtumaareena 400m, pieksämäellä kulttuurikeskus Poleeni 400m, lajittelu. Saman päkadun toisessa pässä on lamppukauppa.

  Majoitusta löytyy kesähotellista ja eritasoisista vuokramökeistä kaikkiaan noin 160 henkilölle.Tilausravintolana toimivan keittiön vahvuutena elämys-, erä- ja luontoruokailut.Iso-Tuopun eräpolku on noin 6,5 km pituinen varttuneemmille lapsillekin sopiva pieni vaellusreitti, jonka varrella on useampia makkaranpaistopaikkoja ja laavu.

Hae

Luokat

Arkisto