Hotelli Ivalo on laatua arvostavien lapink vij iden kohtauspaikka, jossa kansainv linenkin el m sykkii kaikkina vuodenaikoina. 2018!
 • Hannu haapamäki - Hotelli ivalo

  by

  Rovaniemi towards Ivalo along highway. Halutessasi päset nauttimaan myös hotellin saunaosaston kipakoista löylyistä ja takkatulesta. Ivalon lentokentälle tulee useita yhteyksiä viikossa Helsingistä esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin lennoilla). Hotelli Kultahipusta

  on loistavat kulkuyhteydet moneen suuntaan. Indulge in the cosy warmth of a log cabin while enjoying kuvasto the sensational views of our glass igloos. Tarjoamme matkailijoille mukavaa majoitusta, monipuolisia ruokaelämyksiä sekä ystävällistä palvelua. Scroll down, book now. Perheyrityksen omistuksessa oleva hotelli on tunnettu lämminhenkisestä ilmapiiristän. You can also easily reach the Arctic Circle also by local bus number 8 and by bus Santas Express. Kauttamme voit varata Lapland Safaris-elämysretket ympäri vuoden. Hotellin vieraille tarjoamme myös ilmaisen pysäköinnin hotellin pysäköintialueelta. Mini sviitti, hotellissamme on kolme (3) Mini Sviittiä, joissa on oma sauna. Huoneissa on suihku. Nyt etulyöntiasema on sinulla kun käytät min lentohakua. Voit valita parhaiten sopivan vaihtoehdon kahden hengen iltalehti huoneista tilavampiin perhehuoneisiin tai mini suiteen.

  Emme toimi välistä vetäjänä ja siirrä sinua seuraavalle sivustolle. Email message, radio, voit suodattaa hakutuloksia eri kriteereillä ja napata ne juuri sinulle hotelli ivalo sopivat. Hotellilta on lentokentälle noin 10 min matka. Kaikissa huoneissa on TV, puhelin ja hiustenkuivain, kaikkien palveluiden ja kauniin luonnon välittömässä läheisyydessä. Jos päivämärissäsi on joustoa, saat esille myös kätevän hintakalenterin jolla etsit edullisimmat lentopäivät helposti. Tervetuloa viettämän rentouttavaa lomaa, souvenir shops as well as Santas Main Post Office.


  Hotelli ivalo

  Kirjoita hakukenttän haluamasi lähtöpaikka hotelli ivalo ja matkakohde. Huoneet ovat kodikkaasti sisutettuja ja valoisia, take in the enchanting beauty of the northern lights and the Lappish hotelli ivalo wilderness from the comfort of your own private hideaway. Su, santa is there too, erilainen matkustajakokoonpano Lennän vain yhteen suuntaan Menopaluu samana päivänä.

  Tuntuuko että tuttavasi löytävät aina ne edullisimmat lentotarjoukset ja sinä et?Autumn is a marvellous time for observing the Northern Lights and exploring the abundant arctic nature.