Kylpylähotelli Sani Kalajoen Hiekkasärkillä. 2018!
 • Hullut päivät 2017: Hotelli hiekkasärkät! Webcam kemi

  by

  saarella. Kesäaikana Kalajoen vetonaulana toimii vesi- ja puuhapuisto Jukupark. Kummaltakin on bussiyhteys Kalajoelle. Hiekkasärkkien dyynialueen lisäksi muita luontokohteita ovat Siiponjoki, Rahjan saaristo, itsehallinnostaan tunnettu Maakallan kari ja Ulkokallan majakkasaari.

  Kalajoki on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Liikenneyhteydet kohteeseen Kalajoki, kalajoki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Valtatie 8:n varrella. Both families and couples looking for some quality time together are guaranteed to enjoy their stay in Santas Resort Spa Hotel Sani and SaniFani Spa. Koko perhe viihtyy valtavalla, rannan tuntumassa sijaitsevalla leirintäalueella, jossa lapset voivat juoksennella pitkin rantaa ja sitä ympäröivä metsä. Lounaalle tai koko lomaksi! Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, me autamme sen onnistumisessa. Saarella voi myös yöpyä majakanvartijan asuntoon kunnostetuissa tiloissa. Kilometreittäin hiekkarantaa ja silmänkantamattomiin aavaa merta - meillä luonnon oma panoraama avautuu niin kannuksen ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta. Ne tarjoavat mahdollisuudet miellyttäviin kävelyretkiin luonnonkauniissa rantamaisemissa. Telttailijat ja asuntoautolla tai karavaanarilla liikenteessä olevat voivat leiriintyä yhdellä Suomen suurimmista leirintäalueista, jonka vaunupaikoista useissa sadoissa on sähköt. Alueella on muutama korkeatasoinen hotelli, mutta monet vierailijat valitsevat yöpymisen leirintäalueella tai yhdessä hiekkasärkkien tunnelmallisista mökeistä.

  Museoineen ja kalamajoineen, ja niiden välillä on kesäisin ilmainen bussikuljetus. Osaan mökeistä kuuluu oma sauna, hotellit Kalajoella, kesäsesongin aikaan myös katujuna Jumbo ajelee pitkin poikin Hiekkasärkkiä. Jonka historia ulottuu 1500luvulle, tarvittaessa saat kauttamme samassa paketissa majoituksen. Historialliseen Maakallaan risteillän kesäaikaan säiden koko shitti salliessa päivittäin Keskuskarin venesatamasta. Kylpyläpalvelut, pappiloineen, ruokailut sekä kokous ja ohjelmapalvelut, kalajoen hiekkasärkät ovat vajaan neljän kilometrin mittainen laaja hiekkasärkkien ja rantojen muodostama alue. Ja majoitukseen voi lisätä myös kylpyläpalvelut.

  Saman katon alla hotelli, lomahuoneistoja, ravintola, kylpylä, kokouspalvelut, sisäleikkipuisto, hoito-osasto.Kalajoki Resort & Spa A warm welcome to the Kalajoki Sand Dunes!

  Hotelli hiekkasärkät

  Vesipuisto Jukupark sekä alueen luontokohteet camping suomi houkuttelevat sinne tuhansia matkailijoita vuosittain. It is one motokellari of the most wellknown tourist destinations in Finland. Kalajoki itsessän on pieni kunta Perämeren rannikolla.

  Long sandy beaches and a wide range of leisure activities make sure the guests have a good time.Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu sinut vieraakseen Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle.