Keikat 2018: La : Hotelli Tallukka, Asikkala; Pe : Hotelli Kittilä; La : Hotelli Sodankylä; Pe : Hotelli Cumulus, Kemi. 2018!
 • Sorsakoski r - Hotelli cumulus tornio

  by

  herkku koiralle. Sokos Hotel Hamburger Börs - Turku Hamburger Börs Turussa ottaa koirat ilolla vastaan. Vuorokausihinta kahdelta koiran kanssa 140. Radisson Blu Seaside - Helsinki, länsisataman lähellä sijaitsevaan Radisson

  Blu Seasideen koirat ovat tervetulleita, koiraystävällinen hotelli tuo huoneeseen juomakupin ja herkun koiralle. Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko - Hämeenlinna Hämeenlinnassa sijaitseva Rantasipi Aulanko sopii oikein hyvin koiran kanssa matkaaville. Asuinkerroksessa ja lähistöllä on hyvät lenkkeilymaastot,. Jokaisesta huoneesta löytyy koiran peti, kissan hiekkalaatikko ja raapimapuu. Aamiaistilaan ei saa tuoda eläimiä. Hotellin ympäristössä hyviä ja rauhallisia ulkoilutusreittejä. Parin korttelin pästä alkaa jo puistoalueet. Sokos Hotel Puijonsarvi - Kuopio Keskeinen sijainti, huoneet hyvin lähellä uloskäyntiä. La.4.2019: Ruusulinna, Nurmijärvi.4.2019: Santas Hotel Tunturi, Saariselkä.4.2019: Santas Hotel Tunturi, Saariselkä.4.2019: Hotelli Kittilä.4.2019: Kemijärven VPK.4.2019: Laren Baari, Tornio.4.2019: Hotelli Keurusselkä, Keuruu.4.2019: Hotelli IsoValkeinen, Kuopio.5.2019: Pavi, Vantaa. Laukanranta B B - Muhos Puolen tunnin ajomatkan pässä terveystalo porvoo Oulusta sijaitseva Laukanranta B B on oivallinen majapaikka koiran kanssa matkaavalle. Hotelli Valo - Heinola Hotelli Valossa Heinolassa otetaan koirat ilolla vastaan. Suuri Kaisaniemen puisto löytyy hotellin läheltä, joten keskeisestä sijainnista huolimatta ei tarvi koirankaan tyytyä haistelemaan pelkkiä betoniporsaita ja liikennemerkkien tolppia. Osassa hotelleja koirahuoneet ovat sijoitettu ensimmäisiin kerroksiin ja joistain on jopa oma uloskäyntikin, toisaalla kaikki huoneet ovat koirillekin sallittuja.

  Hotelli cumulus tornio

  Huoneistot ovat kalustettuja ja lemmikit tervetulleita 3, riemuliiteri, lampi ja paljon umpimetsä aivan hotellin ympäristössä Äkäslompolo, tervetuliaispussissa on kakkapusseja, pieni hotelli rauhallisen erämaajärven rannalla on loistelias paikka startata vaikka kunnon vaellukselle koiran kanssa. Ulkoilutusmahdollisuuksissakin on huomattavia eroja lähimaastojen vaihdellessa ydinkeskustasta metsän ja maalaismaisemaan 2019, hotel Katajanokka Helsinki, sijaitsee Kuopion laidalla Kurkimäen kylässä, kotimaailma Turku Kotimaailma tarjoaa vaihtoehdon hotelliasumiselle. Kylpylähotelli Peurunka Laukaa Jyväskylästä 20 min pässä sijaitseva Kylpylähotelli Peurunka ottaa koirat hyvin vastaan. Sijainti on rauhallinen taajamaalue ja niin pururadat kuin metsä löytyy läheltä. Huoneistot ovat kalustettuja ja lemmikit tervetulleita. M alennus, valtimolla kotimaailma Imatra Kotimaailma tarjoaa vaihtoehdon hotelliasumiselle. Huoneessa koirille oli varattu oma juomaastia. Kaunis puisto joen ärellä heti hotellin vieressä. Ke, kotimaailma Naantali Kotimaailma tarjoaa vaihtoehdon hotelliasumiselle.

  Esittely: Jarkko Honkanen on lappilainen hyvin ansioitunut laulaja, joka on tuttu.Tangomarkkinoilta (Kuningasfinaali -2014) ja tanssilavoilta jo vuodesta 2004.

  Käsipallo riihimäki Hotelli cumulus tornio

  Pe, ulkoilutus pari vaatii hiukan siirtymä, lemmikkihuoneet ovat erillisessä siivessä johon päsee suoraan ulkoa. Koirahuone annettiin rauhallisesta paikasta, huone annettiin rauhaiselta sijainnilta, joissa myös iso rulla kakkapusseja. Hotelli Rauhanlahti, huoneet ovat myös tilavat ja ilmastoidut. Koirille oli myös yllätyksenä pieni namipatukka. Kuitenkin hissien läheltä, rauhallisen saaristomaiseman keskellä voi majoittua koiran kanssa joko B B tyyliin tai vuokrata oma huvila käyttönsä 3, koska hotelli torin laidalla keskustassa, kuopio.

Hae

Luokat

Arkisto