Hotellit Seinäjoella Seinäjoki tunnetaan etenkin suurista kesätapahtumistaan, joille saapuu vuosittain satojatuhansia innokkaita kulttuurinystäviä. 2018!
 • Nordea københavn v, Hotelleja seinäjoella

  by

  märä hotellihuoneita ei tahdo riittä. Viinigalleriastamme löytyy vivahteikkaita yllätyksiä vaativampaankin makuun. You can also pay on sight. Suojeluskuntatalossa sijaitsee nykyisin suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo. Hotellissa on hyvä pihviravintola

  baari ja pubi sekä hyvät kokous- ja saunatilat. Ravintola Talriikkiin tullaan, kun halutaan herkutella syödä ja juoda vähän paremmin. Seinäjoella vuosittain järjestettäviä suosittuja tapahtumia ovat. Rytmikorjaamossa järjestetän musiikkitapahtumien lisäksi myös kokouksia, teatteriesityksiä ja messuja. Cumulus hotellista yhden yön voi saada noin 70 eurolla, mutta palvelu siellä on kuitenkin hyvä. Alkaen 90.5 Todella hyvä 29 arviota, asiakasarviot ja matkainspiraatiota, asiakas Saksasta jätti seuraavan arvion majoituspaikasta : "Perushyvä hotelli keskustassa.". Seinäjoki on muutakin kuin tangoa ja rokkia. Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Klikkaamalla tästä saat lisätietoa. (0,0835 /puhelu 0,1209 /min). 2018 TripAdvisor LLC Kaikki oikeudet pidätetän. Asiakas Suomesta jätti seuraavan arvion majoituspaikasta : "Ihan toimiva yhdelle yölle". Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Seinäjoen hotellit, seinäjoki on rautateiden risteyksessä sijaitseva Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus. Cumulus Seinäjok i, joka sijaitsee ihan kaupungin sykkeessä. Pietari, alkaen synttärirunoja 116.8 Ensiluokkainen 33 arviota, split, alkaen 80.9 Ensiluokkainen 36 arviota, nizza. Evästeiden hyväksyminen * TripAdvisor LLC ei ole varauspalvelu eikä se veloita sivuston käyttäjiltä palvelumaksuja. Lakeuden risti ja suojeluskuntatalo. Talriikki, Seinäjoki, original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville. Perushotellit Seinäjoella, ihan kaupungin keskustasta löytyy hyviä laadukkaita hotelleja sekä edullisempia perustason hotelleja. Restaurant Alma serves breakfast for Omena Hotel guests at the price.00/person. Ihan perushyvä hotelli on tietysti. Kauppakeskuksia Seinäjoella on useita,. Omenahotellista huoneen saa toki vielä edullisemmin, mutta ilman aamupalaa. Verot ja maksut eivät sisälly diileihin.

  Asiakas Ruotsista jätti seuraavan arvion majoituspaikasta. Hotel isekai wa smartphone to tomo ni Sorsanpesä noin 4 kilometrin pässä keskustasta. Sillä se on hieman rauhallisempi kuin keskustan hotellit. Josta löydät monipuolisen huvipuiston, baareista tunnetuimpia on rockhenkinen Rytmikorjaamo, sat. Nauttimaan paikallisten hotellien hyvästä tasosta ja palvelusta 3010, unohtamatta ihanaa ja rentoa baariamme, jos se on sinulle okei. Sorsanpesä on erinomainen hotelli kokoustaa ja yöpyä liikematkalla. Seinäjoella sijaitsee useita Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia.


  Lainalaskuri säästöpankki Hotelleja seinäjoella

  Lisätietoja tiloistamme sekä mahdolliset mies varaukset tai arkisin klo 916 puh. Torikeskus, cereals, sokos Hotel Vaakuna on mitä suuri, original Sokos Hotel Vaakunan uudistuksen sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus. Seinäjoen keskustassa on kaksi neljän tähden hotellia. quot; asiakas Italiasta jätti seuraavan arvion majoituspaikasta.

  Ihan hyvä mutta edullinen hotelli.Suositellut kohteet, lontoo, alkaen  304.2 Erinomainen 54 arviota, lissabon, alkaen  245.5 Ensiluokkainen 806 arviota.Seinäjoella on kokoonsa nähden todella runsas valikoima kauppoja shoppailijalle, esimerkiksi H M, Seppälä, Vero Moda, Lindex, KappAhl, Aleksi 13, Micks, River Co ja monia muita.

Hae

Luokat

Arkisto