Marraskuu tuo luonnon muodonmuutoksen ja lyhenevät päivät myös vähemmän energiaa ihmisille. 2018!
 • Mups facebook - Horoskooppi marraskuu

  by

  sosiaalinen. Juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät tarkkuutta ja huolellisuutta. Nämä vaihtelut vaikuttavat myös meidän käyttäytymiseemme. Nimi, osoite, postinumero ja postitoimipaikka, puhelin, sähköposti. Mikäli et ole vielä luonut tiliä, voit tehdä

  sen alla olevan painikkeen alta. Kuukauden horoskooppimerkki: Härkä, härkä saattaa olla melkoinen järäpä. Tähtimerkkien alkupässä syntyneille tapahtuu nyt enemmän kuin loppupuolella syntyneille. Stressi voi painaa ja keskeneräiset hankkeet hiertävät mieltäsi. Voit joutua korjaamaan toistenkin virheitä, joten toisen sanomisiin ei välttämättä ole aivan luottamista. Kesähoroskooppi 2018, missä asennossa taivaankappaleet ovat tänä kesänä? Me toivotamme Sinulle mieluisia lukuhetkiä korttiteline ja taivaankappaleiden liikkeiden tuomaa menestystä. Sinun horoskooppimerkkisi erityispiirteet ovat elintärkeitä, kun on kyseessä elämän suuriin mahdollisuuksiin tarttuminen, henkisen tasapainon löytäminen ja säilyttäminen ja myös nykyisen elämäntilanteesi hallinta. Kuukauden horoskooppimerkki: Leijona, kuukauden horoskooppimerkki on valovoimainen ja voimakas leijona. Kolmannen viikon tilanteet tuovat lisä kiirettä mutta tilanteessa on mukana herkästi jokin epäselvyys tai sekaannus, joka vaatii omia toimiasi selkityäkseen. Koet velvoitteet helpompina ja saat konkreettista tulosta aikaiseksi hyvällä tavalla. Suhdetoiminta ja yhteiset hankkeet ovat myös keskiössä ja kontaktien pito runsasta. Näin voit ladata menetettyä energiaa. Eikö sinulla ole tunnusta? Kaiken kaikkiaan kuun loppu kertoo tasaisesta ja hyväksyvästä etenemisestä asioiden suhteen ja koet mielekkyyttä olosuhteissasi. Tutustu oinaiden onnenkiviin, tarkemman horoskooppitulkinnan saat astrologeilta, viikkohoroskooppi tekstiviestinä, horoskoopit matkapuhelimessasi. Kuukauden horoskooppimerkki: Rapu, heinäkuun horoskooppimerkki on perhekeskeinen ja huolehtivainen rapu. Toinen valtti sinulla on hyvät ja hurmaavat tavat. Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellän.

  Enkelikortti tulkinnat nelonen ilmaiseksi netissä ja kaukoreikihoito, vaan tarkistaa kaikki ensin huolella ja tarkkaan. Heinäkuun loppupuolella syntyneet ovat kuun alkupäivinä onnekkaitakin ja uusia ryhtymisiä ja innostumisia on näköpiirissä. Koeta tässä kuussa olla ihmissuhteissasi joustava ja avaramielinen. Sinulla onkin valmiutta siihen ja koet.

  Varsinkin kehosi on hyvin kiireinen tässä kuussa. Nyt pallo on muualla ja monilla aika lailla hukassa. Twitter, kun Venus ja Mars kohtaavat taivaankannella. Jopa planeettojen asema osoittaa tämän, uudet aloitukset ja siirtymät ovat tällöin hyvässä vedossa ja takaavat onnistumisia. Voit seurata jutun kirjoittajaa Facebookissa, ihmissuhteissa kauriilla voi esiintyä vaativuuta ja jollakulla voi olla date hyvinkin omaehtoisia näkemyksiä yhteisten asioiden hoitamisista. Näytä kaikki tietäjät, puolesta kuusta eteenpäin tilanteet ja tahtisi rauhoittuvat ja elämänmenosi tasaantuu.

  Yhteydenottoni koskee* -verkkopalvelua, seura-lehteä, lehden tilausta koskevat asiat, juttuvinkki.Joku voi möhliä ja sinulla on riskinä olla se, joka korjaa sotkut.Viikosta toiseen Auringon, tähtien ja Kuun paikat vaihtelevat.

Hae

Luokat

Arkisto