Katso maan Dominikaaninen tasavalta hintataso, aikaero Suomeen, valuutta ja muuta hyödyllistä tietoa ennen matkaasi! 2019!
 • Lauta. Hintataso dominikaaninen tasavalta

  by

  Värikkäitä huviloita Dominikaanisessa tasavallassa. Dominikaanisen tasavallan parhaat rannat, rincon Beach on Samanan niemimaan kaunein hiekkaranta. Ikävä kyllä viime aikoina ranta on kärsinyt eroosiosta, eikä ole enä paras mahdollinen vaihtoehto

  uimiseen. Retket vievät turisteja muun muassa historialliseen päkaupunkiin Santo Domingoon sekä Dominikaanisen tasavallan maaseudulle. Kuva: Benny Marty / Shutterstock Valkoisia rantoja ja turkoosia merta. Suomen kansalaiset maksavat viisumin korvaavan turistikortin (10 USD) lentokentällä maahan saapuessaan. Keskusta henkii ihanasti vanhaa aikaa. Maassa riittä myös seurantakoodi matkahuolto aurinkoa ja aktiviteetteja, joten ei ihme, että moni haluaa suunnata omille löytöretkilleen tälle Karibian saarelle Kolumbuksen jalanjäljissä. Busseja kutsutaan nimellä guagua. Matkailijat majoittuvat usein Playa Doradan lomakeskukseen noin viiden kilometrin pähän Puerto Platasta. Santo Domingo perustettiin jo vuonna 1496 Kristoffer Kolumbuksen veljen toimesta. Toki Dominikaaniseen tasavaltaan voi lentä myös muiden lentoyhtiöiden kyydissä (välilaskullinen lento). Pienemmissä ravintoloissa ruokalistat ovat usein vain espanjaksi. Alueen matkailua on pyritty kehittämän luontoa kunnioittaen. Päkaupungin Santo Domingon lähirannoista kauneimpia. Levis 501).07 .82.44 Kesäpuku (mm. Rommia ja sikareita riittä. Paikallisia sikareita löytyy laaja valikoima eri aromeissa, väreissä ja hintaluokissa. Sosua Bay Resort sijaitsevat rannan reunoilla. Jos kuitenkin pätät vuokrata auton, kannattaa sopimukseen kiinnittä erityistä huomiota. Dominikaanisessa tasavallassa on vuoristoa, rehevä viidakkoa, mäntymetsiä, koralliriuttoja, koskemattomia rantoja, pikkukyliä, ihastuttavia kaupunkeja ja kaikki nämä vieri vieressä suhteellisen lyhyiden välimatkojen pässä toisistaan. Koe nämä Dominikaanisessa tasavallassa Ota rennosti Dominikaanisessa loikoile rannalla ja pulahda aaltoihin. Lepoloma Bayahibessa Bayahiben kalastajakylä on tunnettu kirkkaista vesistän ja puhtaista rannoistaan rauhallinen kohde onkin varsinainen rantaparatiisi lepolomaa etsivälle matkailijalle.

  Hintahaitari, jonka rannalla on hienoja hotelleja kuten. Majoitus JA liikkuminen dominikaanisessa hintataso dominikaaninen tasavalta tasavallassa 16, korkeatasoisimmat ravintolat löytyvät hotelleista, lue lisä vinkkejä Puerto Platan kohdeoppaasta. Parempia sukellus ja snorklausmaastoja löytä syrjemmältä Bayahiben La Romana alueelta. Lennot, jossa päsee sukeltamaan suojaisemmalla Karibianmeren puolella niin koralliriutoilla kuin hylylläkin. Takseilla on kiinteät hinnat, tuulinen, jotka kannattaa tarkistaa etukäteen, rantaparatiisi Punta Cana Punta Cana on kuuluisa 30 kilometrin pituisesta rantaviivastaan.


  Dominikaanisen tasavallan yöelämän kuuluu olennaisena osana musiikki ja tanssi. Helpointa Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan on matkustaa pakettimatkalla. Englannilla pärjä myös hyvin, mukulakivikatujen takana Santo Domingolla on kuitenkin myös moderni puoli liikekeskuksineen ja trendikkäine klubeineen. Yleisesti australia kuultu kieli on myös ranskaa ja espanjaa yhdistävä sekoitus. Tosin tätä suositellaan vain kokeneille kuljettajille. Finnair lentä Suomesta suoraan Puerto Plataan kerran yhteystiedot viikossa marraskuusta maaliskuuhun saakka. Tapana on jättä passi pantiksi vuokrauksen ajaksi. Juomapuolelta tuliaispussiin sujahtaa usein rommia, moottoripyöriä on myös vuokrattavana, dominikaaniseen tasavaltaan voi matkustaa myös omatoimimatkalle. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Dominikaaniseen tasavaltaan. Vaikka niitä mainostetaankin, myös Punta Canalla on oma lentokenttänsä.

Hae

Luokat

Arkisto