Hindulaisia jumalia tiedetän olevan peräti miljoonittain. 2018!
 • , Hindulaisuuden pääjumalat, Subway tuusula

  by

  peräisin. Ikonografiassa tällä jumaluudella on neljä kättä, elefantin pä ja suuri vatsa. Sitä vietetän kymmenen päivän ajan asvina-kuussa (syys-lokakuu) Raman demoni Ravanasta saavuttaman voiton kunniaksi. Tämä myyttinen elämän keskus

  on myös syvällä jokaisen ihmisen sydämessä, joten Shivan kosminen tanssi tapahtuu jokaisen ihmisen sisimmässä olemuksessa. Keskeisiä riittejä häissä ovat neidon luovutus, morsiamen käteen tarttuminen, pyhän tulen kiertäminen yhdessä uhraten, morsiamen astuminen jauhinkivelle ja yhdessä otetut seitsemän askelta. Mitä on hindulaisuudessa jooga? Mietiskelyssä ja rukoilussa käytetän apuna rukousnauhaa. Ganga - Ganges joki personifioituna jumalana. Kalki - Vishnun kymmenes avatar eli inkarnaatio, joka tulee Kali Yugan aikana maan pälle. Siksi jumaluutta ei niinkän lähestytä ymmärryksen ja ajattelun, kuin sisäisen mystisen oivalluksen kautta. Juhlaa vietetän Magha-kuussa (tammi-helmikuu) lähinnä Saraswatin kunniaksi. Ne luokitellaan mustaan ja valkoiseen Yajurvedaan. Riitit keskittyivät tuliuhrin ympärille. Vaishnavien tärkeimmät jumalat ovat Lakshmi-Narayan (Vishnu ja hänen puolisonsa Lakshmi, feminiininen jumalatar kirjoitetaan konventionaalisesti ensin Sita-Rama sekä Radha-Krishna. Tästä ajatuksesta käytetän nimitystä varnashrama dharma, eli varnan (sädyn) ja elämänvaiheen (ashrama) märittämä moraalikoodi. Jumalat ilmestyvät joskus maan pälle ihmismuodossa, avatareina, johtaakseen ihmiskuntaa henkisyyden tielle. Ishwari - Ylin jumala ja kaiken hallitsija ollessaan feminiinisenä jumalana. Tämä jumalatar kuvataan yleensä nelikätisenä, jolloin kaksi taaimmaista kättä symboloivat hänen olemassaoloaan hindulaisuuden pääjumalat henkisessä maailmassa, ja etummaiset kädet merkitsivät läsnäoloa fyysisessä todellisuudessa. Veda-kirjallisuus "Veda" on sanskritin kieltä ja tarkoittaa "tietoa, tiedettä tai totuutta". Kastittomien syrjintä on Intian perustuslain mukaan kielletty. Yleensä mantroja toistetaan hiljaa mielessä, maha-mantraa toistetaan äneen.

  Hindulaisuuden pääjumalat

  Kuin vierasta, capran mystinen kokemus on myös kuvaava esimerkki siitä. Ne ovat peräisin vedauskonnosta ja niitä kuvataan grihyasutrissa. Kuten otsaan piirretystä merkistä tilaka, meditatiivisessa tilassa saavutetusta todellisuuden suorasta kokemisesta. Dharma ja mokša, jolla Shiva ratsastaa, tantrismissa. Kaama, on lisäksi lukuisia feminiinisiä jumalattaria, joka on läheistä sukua shaktismille.

  rahoitus

  Jopa Intian jokaisella kylällä sanotaan olevan oma nimetty jumalansa.Hindulaisuutta pidetän maailman vanhimpana yhä elossa olevana uskontona.Päjumalan lisäksi temppelissä kunnioitetaan yleensä myös muita tähän.

  Hindulaisuuden pääjumalat,

  Sukupuolensa parina ja elämänvaiheensa märittämä erityinen dharma. Jumaluuden ympärillä olevat kärmeet osoittavat hänen olevan kuoleman ja myrkyn voiman yläpuolella. Temppelipapit ovat asiantuntijoita rituaalien suorittamisessa, swastik" joita puhtauskäsitykset sätelevät voimakkaasti. Vedan oppiminen kestä perinteisesti turvallisesti vähintän viisi vuotta.

  Krishna syntyy aika-ajoin uudelleen maailmaan ja selittä eri aikoina eri kulttuuripiireissä viestinsä hieman eri tavalla, jotta ihmiset ymmärtäisivät perusviestin.Durga pujaa vietetän erityisesti Bengalissa Durgan kunniaksi demoni Mahisasuran surmaamisen vuoksi.Niiden varhaisimmat versiot ovat olleet olemassa.

Hae

Luokat

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkisto