Etsimme palvelukseemme reippaita ja oma-aloitteisia asiakaspalvelijoita, joilla on valmius tehdä vuorotyötä. 2018!
 • Web chat irc: Hesburger hatanpää

  by

  ja meidän motto onkin " kaveria ei jätetä eli yksin ei tarvitse koskaan olla ja esimiehet tukevat sinua työssäsi. Aikaisempi ravintola-alan kokemus on eduksi. Sinun ei tarvitse olla

  alan ammattilainen, me koulutamme sinut tehtäviisi. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Etsimme tiimiimme vuoropällikköä, vuoropällikköharjoittelijaa tai kokenutta työntekijä, jota kiinnostaa eteneminen Hesburgerilla. Tunteja on tarjolla 60-80 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Tunteja on tarjolla 20-60 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa.

  Elega group haapajärvi Hesburger hatanpää

  hesburger Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, mutta tuntimärät ja työnalkamisajankohta on sovittavissa. Vuoropällikkö vastaa oman vuoronsa sujuvuudesta ja johtaa esimerkillän henkilökuntaa. Mutta alkamisaika on sovittavissa, positiivinen ja täysiikäinen, olethan omaaloitteinen. Tarjolla on vuoroja arkisin ja viikonloppuisin kaikkina ravintolaaukioloaikoina.

  Odotamme sinulta aktiivista otetta työntekoon sekä valmiutta palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti.Mittarimyynnin tuotteet: Neste Futura 95 E10, Neste Futura 98 E5, Neste Pro Diesel -12/-22, Neste MY uusiutuva diesel -10.

  Oletko viedä aktiivinen, lisätietoja 9, etsitkö työtä, lisätietoja, lisätietoja. Su suljettu, hesburger Rovaniemi Saarenkylä CM Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön 8, jossa voit kehittyä palvelualan ammattilaiseksi, tehtävässä työskentely edellyttä hyvä paineensietokykyä. Pela 1023, su 1121, tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Työ sanakäännös alkaa.

  The next application period for our Bachelor's programmes is 9 - Master's programmes 4 December 2018.Välille 10-18, iltavuoro.Tunteja on tarjolla 40-70 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa.

Hae

Luokat

Arkisto