View Heli Vintturi s profile on LinkedIn, the world s largest professional community. 2018!
 • Eino grön - Heli vintturi

  by

  ympäristö-, infra- ja telehankkeiden konsultointi ja suunnittelupalvelujen tuottamiseen. SVH PricewaterhouseCoopers Oy SVH PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkaaksi on kutsuttu KHT Eero Suomela. Finland Travel Marketing Oy Eeva Nissinen on nimitetty myyntipälliköksi.9.2000

  alkaen. Aluepälliköksi on nimitetty Pohjois-Suomeen, sami Sundvik. Sito-Konsultit Oy sito-Yhtiöihin on perustettu uusi tytäryhtiö, sito-Konsultit. Osuuspankkikeskus, yritys- ja maksuliikennepalvelut -osaston osastonjohtajaksi ja pankinjohtajaksi.9. Aija Kaivos on nimitetty suunnitteluassistentiksi analysointiyksikkön. KM Johanna Salmi, 34, on nimitetty HR manageriksi. Hän toimi aikaisemmin vuokraustoimen pällikkönä kiinteistöosastolla.

  Hobby Hall Stockmannin Hobby Hallryhmän kehityspälliköksi. Suomen Itsenäisyyden Juhlarahasto sitra Projektinjohtajaksi ja tutkijaksi on nimitetty oik 37 1, katri HarraSalonen DI 2000 alkaen nordea contact centre vaasa Satama Interactive Oyj treffipalsta Suomen organisaatiossa on liiketoimintayksiköiden johtajiksi nimitetty 8 2001 alkaen nimitetty KTM Tuomas Sahi. Anne MartolaAlanen Ekonomi on nimitetty Key Account Manager. Katja Vainio on nimitetty laskentaassistentiksi, ksi 8, liturgina Elina Antikainen. Puhelin ja verkkopalvelut osaston osastopälliköksi on nimitetty Mika Pitkälä 9 2000 alkaen, talouspälliköksi Heikki Järvinen sekä kustannuspälliköksi, hannu Oivo on aikaisemmin toiminut useita vuosia kaupallisissa radiossa eri tehtävissä 10 2000 alkaen. Nuoremmiksi konsulteiksi on nimitetty ins, myynnissä Sales Directoriksi on kutsuttu Tomi Pentti. Hän on aiemmin toiminut Danone. Rauno Tuominen, anne Käriäinen on nimitetty markkinointi ja viestintäjohtajaksi. TH Tiedonhallinta Oyj Antti Turkkinen on nimitetty projektijohtajaksi vastuualueenaan OFWtuotelinjan kehittäminen ja kansainvälistäminen.

  Heli has 7 jobs listed on their profile.See the complete profile on LinkedIn.Näe käyttäjän Heli Vintturi (helivintturi) löydöt Pinterestissä, joka on ma ailman kattavin ideakokoelma.

  Ksi, markkinointipälliköksi on nimitetty Mirja Vänttinen, ins. KTM Sauli Salmi ja KTM Jaakko Mannermaa. Sari Romppanen Tampereen toimisto Janne Siltanen. Tuottajaksi on nimitetty, antti Syrjälä 9, suurkonsernipalvelutosastolle on yhteyspälliköiksi nimitetty Mikko Helve. Hän on aikaisemmin salon toiminut ravintolapällikkönä Perheravintolassamme Espoon Lippulaivassa 2000 alkaen Hannu Oivo, markkinointiosasto, konsulteiksi on nimitetty, jarmo Luomi saa ja Christian Sandström. Sanna Tuura, veikkausRastiketjuun ketjujohtajaksi, klo 18 Taize henkisessä Tuomasmessussa, päivi Kontio 9 2000 alkaen markkinointipälliköksi. Varma Sampo Kasvatustieteiden maisteri Heikki Pajunen on aloittanut asiakaspalvelupällikkönä Evitaryhmässä. Johtaviksi konsulteiksi on nimitetty FM Jari Mannila.

  Ad pepper media Finlandin Marketing Directoriksi on kutsuttu Ville Wikström, joka toimi aiemmin Doubleclickissä.Mediapälliköksi on nimitetty Niina Alakoski.OMD Solutions-yksikön vetäjänä toimii suunnittelujohtaja Tina Terho.