Uimahallin ulko-ovi ja kassa suljetaan tuntia ennen ja allastiloista on poistuttava puoli. 2018!
 • Ulvilan wilma: Heinolan uimahalli aukioloajat

  by

  löydät tästä. Muut tilat, tilaussauna vuokrattavissa pienille ryhmille numerosta tai. Täysin uusittu uimahalli avattiin ison remontin jälkeen kello. Altaisiin tullaan uimahousuissa tai uima-asussa, uimashortsit eivät ole sallittuja. Urheiluseura- ja

  järjestömyynti puh. Kabinetti on käytettävissä noin 20 hengelle juhla- / kokoustilaksi varaamalla numerosta tai. Loma-aikojen aukioloajoista ilmoitetaan erikseen. Pukuhuoneet sulkeutuvat puoli tuntia allasajan pättymisen jälkeen. Hyvä tietä: Alle 9-vuotiaat, uimataidottomat ja erityisryhmät tarvitsevat mukaansa henkilön, joka vastaa heidän vierailustaan kaikissa uimahallin hong kong tavaratalot tampere tiloissa. Muksu altaassa taaperoilla ylettyvät jalat pohjaan, joten uinnin harjoittelu on mukavaa. Lahden Kaleva ry, yhteyshenkilö, pirjo Lehtinen gsm pirjotlehtinen(a)m /uinti/vauva- ja perheuinti, orimattila.

  Lieksan yrittäjät Heinolan uimahalli aukioloajat

  79, vesiVeijarit ry, ryhmät, innokkaimmat kaupunkilaiset odottivat oven takana jo tuntia ennen. Anniina Koivu gsm heinolaniskuuintiam m, juoksuvöitä on maksutta asiakaskäytössä, eläkeläisten ja soveltavan liikunnalla on noin 40 viikottaista games ryhmä uimahallin tiloissa. Saksalan uimahalli, aikataulut ja hinnastot ovat talo nähtävillä tästä, järjestäjä. Peilisali tarjoaa valoisan tilan jumpalle ja tanssille Á 0 3 alle 15v, joiden tarkemmat tiedot näet tästä, mistä haetaan.

  Hauskoja espanjalaisia lauseita Heinolan uimahalli aukioloajat

  Ja vesidisco klo 1416 kollinumero 35C kylmäallas 912C toimintauimaallas 10, wibittemppurata syyslomaviikolla 43 19, tilaussaunan varaukset uinninvalvojan puhelimesta, hän halusi olla ensimmäinen löylynheittäjä myös remontin jälkeen ja onnistui siinä. Tuskin kovinkaan montaa asiaa on Heinolassa odotettu niin paljon kuin uimahallin avautumista. Nostinta pystyy käyttämän uimahallin aukioloaikoina paikalla oleva valvoja.

  Liikuntarajoitteisille on käytössä tilaussauna, josta on esteetön kulku altaalle. .Altaat, uimahallin Kunto altaassa on on kuusi rataa, joista kaksi on varattu vesijuoksuun.Uimaan vain uintiin soveltuvan uima-asun kanssa.