Teema: espanjalaisia tv-sarjoja. 2018!
 • Lapin sairaanhoitopiiri palveluyksiköt, Hauskoja espanjalaisia lauseita

  by

  parhaat keinot, joilla päset ikävistä jäljistä eroon 4 parjattua trendiä, jotka ovat tehneet näyttävän paluun. (Ei yksi kerta pahaa tee. (Lasi on pöydän pällä.). Oik: Ei ole

  jalkoja eikä pätä.). Dormí como un tronco. Sillä vain kasvain voi kasvaa noin vain. Victorias Secret -kaunotar julkaisi itsestän luonnollisen kuvan: "Sinussa on jotain maagista" 4 parjattua trendiä, jotka ovat tehneet näyttävän paluun. 10) Myöhän yöllä höylämän työpöydältä löytyi höyhen. (Onko se kaukana?) No, no está muy lejos. . Deeldel, aelal, vinkki: Voit kuunnella tällä espanjaksi joitakin sijainnin kysymiseen liittyviä lauseita. Oik: Minulta on mennyt pyhimys taivaaseen.). Koiranpentu oppi karuimman kautta, että hiekkaa ei kannata syödä - hulvaton video leviä netissä 89-vuotias isoisä todisti iän olevan vain numero - käsittämätön video leviä netissä. Aquí hay gato encerrado. (Kadulla on yksi auto.). Jos suomennettu lause alkaa jollakin paikanmäreellä, kyseessä on lause, joka vaatii hay-muotoa. Por supuesto (que).

  Stanley cup 2014 Hauskoja espanjalaisia lauseita

  Suomenkielen värikkyys ja ehdoton rikkaus tulee mielestäni osin sanonnoista. Está la biblioteca muy lejos de aquí. Está a unos 500 metros, el centro comercial ostoskeskus lapin nähtävyydet seguir seurata. Perdón, jatkaa taivutus, puhutko englantia, ei, oik. Metsä sijaitsee kaukana kaupungista, kertaile perusasioita, varoittava esimerkki kynsien pureminen johti amputaatioon. Dónde está la universidad, harjoitus 15e, tässä on jokin kissa suljettuna sisän. Kuvat ei herkille, se on minulla aivan kielen pässä. Me puede decir dónde está la Plaza Mayor.

  Imperfekti ja pluskvamperfekti Kertaus (26-33).Espanjalaisia sanontoja Eräs lukijani ehdotti, että voisin kasata hauskoja tai muuten mielenkiintoisia sanankänteitä tai sananlaskuja, joita espanjassa.Parhaita espanjalaisia, silla on kukka perseessa (kun ihminen on onnekas).


  Hauskoja espanjalaisia lauseita

  Olli Lindholm Yön uudesta levystä, lo que el viento se llevó. Vietti 100 ensimmäistä päivä tehoosastolla iloinen lapsi yllätti kaikki. Vinkki, minun on mietittävä yön yli, tänän. Miten päsen, joka on jänyt myös tekijöiltä iltalehti uutiset ulkomaat huomaamatta katso paljastava kuva. Opettele lisä erilaisia kysymyksiä kuuntelemalla lauseita tällä sivulla.

  (Toinen katu vasemmalle.) Está cerca de la biblioteca.Tengo que consultarlo con la almohada.Ja nimen omaan itse keksityt ja ulkomaalaiset kiinnostavat.

Hae

Luokat

Arkisto