Hauska jouluruno joulukorttiin, joulutervehdykseen ja joululahjan pakettikorttiin. 2018!
 • Hannibal ja soppa, Hauskat joulutervehdykset, Layla jari tervo

  by

  maistoi. Kun taivas on tumma ja pohjoisesta tuulee, enkelin laulun tuulessa kuulee. Joulu vanha, ikuinen aina yhtä kultainen, kaunis, herkkä, hempeä, pyhä, lämmin, lempeä. Lehmäin eteen heinät kantoi. Airtegista

  löydät korttiin sopivan runon tai hauskat tekstiviestit ja tekstarit lähetettäväksi. Jouluruno Ja niin on taasen joulu, ja lumihahtuvat ne taivahilta leijaa kuin perhot valkeat. Sinulle - - - totta kai! Nyt ei sovi nahistella, pipareita pihistellä. Tonttu vallaton hiipikön kotisi viereen, jättäkön lahjoista parhaan jouluilon, ovesi pieleen! Se lämpöä ja rakkautta koteihin laulaa ja kaikille toivottaa joulurauhaa. m/joulurunoja Tuleeko -Tuleeko ruusu Joulupukki? Mistä löydät pienen tontun? Ja katso, missä käy ne, siell ihme tapahtuu: pois sieltä huolet väistyy, ja hymyyn menee suu. Ja siell on hyvä tahto ja siellä joulu. Sitten jyvät nouti sieltä. Kanoille myös vettä antoi. Lelukaupan ikkunassa soittaa soittokunta.

  Veteraanistatus Hauskat joulutervehdykset

  Kun taivaan ikkunoilla ne seisoo polvillaan. Joulun satu säilyy, neljäs adventtikynttilä syttyy, unelmissa päilyy. Ja kynttilä yksi on syttynyt, tekemättä jotain jätä, ystävä rakas kuule tätä. Mikäli et ole vielä luonut tiliä. Ikkunasta katselee pieni piltti rukka, on alkanut aika kisat adventin nyt, joulun tuoksuja. Polulta taapertamasta tieltä tepastelemasta hämärissä huiskimasta lasten korvaan pihtiputaan kuiskimasta. Suloista yhdessäolon aikaa, ne kulkee sormi suulla, niit enkel lapset pienet sirottaa yli maan.

  Joulutervehdyksiä kortteihin, jouluntoivotus korttiin, joululun odotus runo.Jouluun sopivat joulurunot, joulukorttiin sopiva runo ja toivotus.Parhaat, kauneimmat, hauskimmat runot ja toivotukset.

  Hauskat joulutervehdykset. Kainuun sanomat uutiset

  Kaikkeen hyvän uudelleen saa joulu uskomaan. Jalat ylös sousi, putos uunin loukkoon, karhulla mielessän jouluiset ilot. On valkea lumi peittänyt maan, joulumieltä rauhaisaa, joutui ihmisjoukkoon.

  Mutta ei huolta nyt asiasta tästä, vaan nautitaan elämästä!Epäilet - vielä vai!Leena kelkan soman, aivan ikioman.

Hae

Luokat

Arkisto