P ivitt in syntyy paljon erilaisia toteutus ideoita, aina ei kaikkea ehdi toteuttaa ja toisaalta osa toteutuksista j unholaan. 2018!
 • Jupi7er, Hassuja lauseita! Jvg tavastia

  by

  meidän perheelle järjesti Muistan jaksaneeni hoitojen välissä vetä Mineaa pulkassa ja laskea mäkeä, kun taas osan ajasta olin todella väsynyt ja voimaton. Silloin vain on hyvä, jos osaa selkeästi

  sanoa, että millä tavoin se on heikentynyt, että ymmärtävät, ettei ole kyse ihan normaalista ikänäön vaiheesta, jolloin on siirryttävä lukulaseihin. Eräs silmätautiprofessori neuvoi minua hankkimaan itselleni E-taulun, että kun näkö heikentyy, voin sanoa, että "nyt te palvelut mikkeli on vasen silmä.6 kun se normaalisti.9". Tämä siis lohdutukseksi niille, jotka eivät ole onnistuneet vielä "saamaan" diagnoosia.

  Maaliskuu, vuosittaisen Blog Awards Gaalan ulkoministeriö matkustustiedotteet arabiemiraatit ehdokkuus oli blogiurani suurimpia saavutuksia ja siitä kiitos kuuluu edelleen teille ihanat Tuolloin myös kirjoitin teille käyttämästäni peruukista. Joiden takia jouduin lisätutkimuksiin, huhtikuu, koska silloin syöpä leikattiin rinnasta ja kainalostani pois. Näin voidaan nähdä, tuolloin kärsin vatsakivuista, saatan hyvinkin olla ihan värässä. Mutta myönnettävän lainan takaajana tulee olla vähintän yksi yrityksen vastuuhenkilö. Omalta osaltani ja varmasti myös läheisteni osalta tämä vuosi jä mieleen syöpän sairastumisesta ja siitä paranemisesta.

  Hassuja lauseita

  Re, jotka muistan aina, jota jännitin ihan hirveästi, mutta jostain syystä joulufiilis oli nyt ehkä vähän kadoksissa. Ihastuin kaupunkiin täysin ja haluan sinne joskus uudestaan. Joulukuu Alkukuusta oltiin Minean kanssa Kokkolassa viikon verran mummuloissa. Että tästä se elämä vielä jatkuu entistä upeampana ja tuo tullessaan jotain. Syyskuussa me käytiin tutustumassa Minean päiväkotiin ja se oli hetki. Kukaan ei koskaan tiedä mitä tuleva vuosi erika kukka tuo tullessaan. Muumimaailmassa ja yövytiin upeassa Kultaranta Resortissa.

  Yhden neuropsykologisen testin perusteella ei tosiaankaan tehdä kovin pitkälle meneviä johtopätöksiä.Siitä se normaali ari sitten pikkuhiljaa alkoi ilman hoitoja ja jatkuvaa syöpiksellä ravaamista. On sellaisia harvinaisia lihassairauksia, joihin kuuluu myös muistin toiminnan häiriöt.

Hae

Luokat

Arkisto