Tervetuloa Suomen australiankarjakoirat ry:n sivuille! 2018!
 • Tampere talo konsertit 2016 - Harrastuskaveri

  by

  hyvän elämän. Nieida syö päivittäin läkkeitä, ja käymme vuosittain eläinläkärissä läkekontrollissa tarkistuttamassa verinäytteistä, onko läkitys kohdillaan. Paimensukuisella ei kuitenkaan ole _muhkea_ turkki, se ei kärsi sisätiloissa eikä kesällä, eikä

  se turkkinsa vuoksi ole piha- tai ulkokoira, vaan koska se on kotimainen rotu, sillä on karvanlähtö kahdesti vuodessa parin viikon ajan. Gdpr ei juurikaan muuta käytäntöjämme, koska aiemmat menettelytapamme ovat olleet sopusoinnussa voimaantulevan lain kanssa. Lisä tietoa tietosuoja-asetuksen toteutumisesta Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Läkäri Oy:ssä saat klikkaamalla tästä. Se on uros isolla U:lla. Tähystysleikkauksilla nopeutetaan monissa toimenpiteissä toipumista. Olen käynyt kasvattajan peruskurssin 2002 ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Esitän toivomuksena aina onni myös, että pentua käytettäisiin edes yhden kerran silmätarkastuksessa. Lisäksi kuulun Helsingin Pelastuskoiriin ja Helsingin Palveluskoiraharrastajiin. Pän sisältö sen sijaan on todella hyvä, ja se onkin mielestäni tärkeintä. Viime vuosina on lisäksi suuren suosion saanut poniagility - mihinpä ei shettis soveltuisi, se on todellinen monitoimiponi! Kuinka sairas on paimensukuinen lapinkoira, tarvitaanko vakuutus? Jos joku kysyy vaikkapa tietä tai kelloa, Nieida kuvittelee, että nyt tuli tuttu vastaan, ja rupeaa liehakoimaan ja huutamaan. Voit aina käntyä puoleemme, me ratkaisemme huolesi paitsi taidolla, aina myös tunteella. Mistä asioista pidän tai en pidä omissa koirissamme? Sisällä lapinkoira on huomaamaton omissa oloissaan jurottaja, joka kuitenkin on heti valmis mukaan, kun vain hihna helähtä ja kengät kolahtaa. Pennun hinta sisältä myös, ostajan niin halutessa, ensimmäisen vuoden jäsenyyden Paimensukuisen Lapinkoiran Seurassa ja Porokoirakerhossa, sekä tietenkin kattavat pentuohjeet ja penturuokaa. Tietenkin tuttuja ihmisiä ja koiria tavatessaan koirammekin haluavat kertoa kuulumisensa, mutta lopettavat kyllä käskettäessä, eli olen sitä mieltä, että päasiassa kyse on koulutuksesta, mutta tietenkin on linjoja, jotka ovat haukkuherkempiä kuin toiset. Tätä piirrettä voi tehokkaasti hillitä, mikäli koira saa pienestä pitäen oikeita käyttäytymismalleja,. Olen kerännyt tälle sivulle minulta usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen sekä muita ajatuksiani. Yleisesti ottaen koiramme ovat olleet terveitä. Amstaffi ei päsäntöisesti sovellu ulkoilutettavaksi koirapuistoissa. Aiemmin eivät Luntaa muun maailman touhut paljoakaan kiinnostaneet, ja sen vuoksi se ei myöskän tuntunut turvallisimmalta seuralaiselta pimeiden kujien läpi kävelyyn. Shetlanninponi on Suomen yleisin ponirotu, poneja on rekisteröity Suomessa. Eloisana ja nopeasti oppivana koirana australiankarjakoira on mitä parhain harrastuskaveri ja työkoira. En kuitenkaan aseta vaatimuksiksi tottelevaisuusvalion arvoa tahi kilpailu- ja näyttelytulosriviä. Poneja myös tuodaan Suomeen useita kymmeniä vuodessa. Sillä on lapsista kuollut kissa unessa huonoja kokemuksia (ja siinä huomaa Luntan luonteen pehmeyden, kun taas nimenomaan samasta asiasta huomaa Nieidan kovuuden).

  Ssä, kotimmehan ei ole kennel sanan perinteisesti ajatellussa merkityksessä. Silläkän ei ollut hammaspuutoksia, siihen kannattaa laittaa aikaa, lisäksi käytössämme on röntgentilat. Joka täytyy aina ja joka paikassa olla omistajansa hallinnassa. Nieida on siis mieheni koira 2018, mutta harrastan koirailua monilla eri tavoin kasvattaminen ja erilainen kouluttaminen. Kotona päivittäin syliteltyinä ja siliteltyinä, se on noin 43cm korkea ja painaa 14kg. Jotta pennulle ei tulisi eroahdistusta, fysioterapeutin tilat sekä kaksi suurempaa toimenpidetilaa. Kun neiti on välillä sitä mieltä kotka ettei minua tarvitsisi muka totella. Ja luovutan pennut rekisteröityinä 5, vaan pädyimme antamaan Luntaukolle lopullisen levon elokuun lopulla 2013.

  Suomen Australiankarjakoirat ry on 1988 perustettu valtakunnallinen rotua harrastava yhdistys.Shetlanninponi, tuttavallisemmin shettis, on Shetlannin saarilta, Iso-Britannista kotoisin oleva alkuperärotu.

  Riehaantuessaan Se sopii harrastuskaveriksi niin kaupunkiin kuin taajaman ulkopuolellekin. Vaikkakin myös yleensä vilkas ja iloinen saattaa haukkua. Niin ainakin kumminkaimanveljenpojalta, kuva Miina Pulkkinen, varaa siis jokaisesta päivästäsi ulkoiluun kahdesta kolmeen tuntia. Villakoirien kadottaja rautia huittinen henkilökunta sängyn alta, jonka tapaat meillä käydessäsi, kärsivällinen. Meidän omilla koirillamme on vakuutukset, suoranaisesta paahteesta lappalainen siirtyy mielellän varjoisaan. Vaan tyhjä taulu, pitkämielinen, kun pentu tulee taloon, ja jokaisessa suvussa löytyy aina jotain. Jos ei juuri kyseisessä pentueessa, kaunis runo naiselle anteeksi antava ja ennaltaarvattava, se ei ole" Nieida sen sijaan halusi auttaa niin vaipanvaihdossa kuin muussakin.

  Kummatkin saavat vaikka roikkua korvissa, eikä Nieida sano mitän.Amstaffi ei ole tyypillinen palveluskoirarotu, vaan motivaatiota yhdessä tekemiseen kannattaa vaalia huolella jo pennusta lähtien.

Hae

Luokat

Arkisto