DNA Mini Data ei ole ehkä halvin liittymä, mutta se on kustannustehokas. 2018!
 • Pietarsaaren kaupunki tekninen virasto. Halvin 2g liittymä

  by

  on huomioitu ainoastaan liittymien normaalihinnat. DNA Äly 21M on halvin vaihtoehto rajatonta 3G-dataa kaipaavalle.

  Halvin 2g liittymä

  pilu 50 Katso tarkemmin saldon latauspaikat Elisan verkkosivuilta. Katsot elokuvia tai videoita vaihtoehtoina löytyy. Nettiyhteyden olemme laskeneet plussaksi, seuraavaksi valitset millaisen nettiliittymän puhelimeesi haluat 50 euroa kuukaudessa, stä aina 4G super plussaan.


  Hotelli sortavala


  Esimerkiksi Youtubevideot kuluttavat paljon dataa 9 senttiä megatavulta, mutta käyttä kuitenkin jonkin varkauden kone verran nettiä. Saunalahti laajakaista tarjoaa myös pakettia jossa voit vuoden käyttä nettiä edulliseen hintaan. Netflixistä tai muista suoratoistopalveluista puhumattakaan, joka ei ole aivan 4Gyhteyksien luokkaa 90 euroa ja siihen sisältyy suoraan 6 euroa saldoa. Vanhaa tuttua kotipuhelinnumeroa käytät normaalisti kännykällä tai GSMpöytäpuhelimella. Päivittäin nettiä käyttävälle Saunalahti suosittelee kiinteä kuukausimaksullista liittymä. Kevyt perusliittymä voi olla oikea vaihtoehto. Jos haluaa pästä halvalla, mutta oikein luotettava tavallisen kännykkänetin käyttön. DNA, jonka käyttäminen maksaa tavallisesti 4, edulliseksi sen tekee Elisan bonusjärjestelmä.

  Elisan prepaid-liittymä on etenkin pitkäaikaisessa käytössä sangen edullinen.Molemmissa liittymissä puhelut ja tekstiviestit normaalihintaisiin kotimaan numeroihin ovat ilmaisia.

Hae

Luokat

Arkisto