Päset Tallinnaan nyt rajoitetun ajan alkaen vain. 2018!
 • Kamppi to vantaa airport - Halvat laivat tallinnaan

  by

  varata matka jo pari kuukautta aikaisemmin ennen matkalle lähtöä. Eckerö Line tekee reittimatkoja ja päiväristeilyjä Tallinnaan päivittäin. Helpoin tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on ottaa linja-auto numero 2, joka liikennöi

  lentokentältä keskustaan puolen tunnein välein klo 07:00 24:00. Myös kotimaiset tähtiartistit viihdyttävät tietyillä risteilyllä juhlakansaa. Mutta valitettavasti tämä ei aina ole mahdollista. Tallinnassa löydät tekemistä ja kokemista päivän ajaksi mutta myös pitkäksi viikonlopuksi. Birka Cruises harjoittaa risteilyliikennettä Tukholmasta M/S Birka aluksella, joka on Tukholmasta sännöllisesti risteilyjä tekevä risteilyalus. Voit myös halutessasi varata sopivan valmismatkan alapuolelta. Tämä on kuitenkin hieman kalliimpi vaihtoehto kuin linja-auto. Tallinna on myös niin pieni kaupunki, että normaalisti päset muutamassa minuutissa hotelliltasi ihailemaan vanhan kaupungin kapeita katuja tai shoppailemaan modernimpaan keskustaan. Taksien hinnatkin ovat erittäin maltillisia Tallinnassa. Äkkilähdöt ovatkin syystä yksi suosituimmista matkustus vaihtoehdoista, ja tämän lisäksi ne ovat myös nopea, turvallinen sekä helppo tapa matkustaa Tallinnaan! Vietä viikonloppu tai päivä Tallinnassa - Eckerö Line vie sinut nopeasti ja edullisesti. Palveluihin kuuluvat myös hotellipaketit Tallinnaan ja muualle Viroon sekä oopperamatka- ja spapaketit. Päiväristeilyn ohjelmaan voit liittä esimerkiksi kiertelyn Vanhassakaupungissa, jonka keskiaikainen tunnelma vie sinut ajassa taaksepäin. Tämä 2km pitkä hiekkaranta tarjoaa näkymät satamaan ja Piritan luostarin raunioille. Tästä on syntynyt luonnollisesti logiikka, että mitä aikaisemmin matkasi varaat, sitä edullisemmaksi se halvat sinulle tulee. Joulutorilta löydät käsitöitä, leivonnaisia ja joulukoristeita. Tallinnasta päsee nopeasti nauttimaan luonnosta turvautumalla edulliseen auton vuokraukseen. Eckerö Line tarjoaa: Risteilymatkat, hotellimatkat, reittimatkat, oopperamatkat. Muut etu- ja alennuskoodit voit syöttä tilauksen yhteydessä "Syötä tuotekoodi" kohtaan.

  Halvat laivat tallinnaan, Gustav klimt suudelma analyysi

  Valitse itsellesi yläpuolelta sopiva edullinen matka Tallinnaan ja suuntaa lomailemaan tunnelmalliseen Tallinnaan. MIkäli sinulla on tulevan viikonlopun suunnitelman avoimena. Käydänkin tässä hieman läpi millä kaikilla tavoilla Tallinnan matka onkaan mahdollista tehdä. Suomessa Eckerö Linjen käyttä Ålandsresortavaramerkkiä ja se myy kaikkia ahvenanmaalaisia matkailutuotteita hotelli ja lomamökkiyöpymisistä paketti ja ryhmämatkoihin ja kansainvälisiin kongresseihin. Joten laivalla Tallinnaan päsee joka päivä aamuin sekä illoin Äkkilähdöt ovat kuitenkin loistava vaihtoehto sinulle silloin. Tallinnan vanhan kaupungin kaduilla tallaaminen viekin sinut takaisin stadium keskiajan tunnelmiin. Tallinna sijaitsee vain 80 km Helsingistä. Miltä kuulostaa äkkilähtö Tallinnaan 10 eurolla.

  Kesällä Hel sinki Tallinna väliä ajavat myös pienemmät ja nopeat laivat, joilla matka taittuu alle.Edullisimat laivaliput Helsinki-Tallinna, Tallinna-Helsinki reiteillä.Varaa lipp u tästä!

  viestinnän johtaminen Nauti sästämistäsi rahoista, tallinnan ehdoton ylpeys on sen sydämessä sijaitseva muureilla ympäröity keskiaikainen vanha kaupunki. Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä 30, pelkkä risteily, valitettavasti laivan liikenteeseen tuominen viivästyy entisestän. Eckerö Linjen harjoittaa autolauttaliikennettä Eckerön ja Grisslehamnin välillä MS Eckerö nimisellä laivallaan. Laivalla, niin näin suomalaisena helpon tapa matkustaa Tallinnaan Suomesta on ehdottomasti mennä sinne laivalla. Joka lähtee Helsingistä joka päivä klo. Jotka ovat hieman eri etäisyyksillä, edullinen lomamatkasi on siis enä vain muutaman klikkauksen pässä.

Hae

Luokat

Arkisto