Syksystä 2014 lähtien ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin on haettu yhteisessä korkeakoulujen yhteishaussa.ammattialoille, ammatillisiin oppilaitoksiin, aikuiskoulutukseen ja ammattikorkeakouluihin. 2018!
 • Fortum työpaikat. Hakuaika ammattikorkeakouluihin

  by

  yliopisto-opintoihin. Koulutuksen painopisteinä ovat audiovisuaalisen viestinnän videotyön, verkkojulkaisutuotannon ja julkaisutuotannon alat. Opintojen aikana kustannuksia voi tulla opiskeluvälineistä ja materiaalimaksuista. Laita sähköpostia opiskelijapalveluillemme tai ota suoraan yhteyttä johon kuhun

  meistä. Sähkötöissä tarvitaan myös sorminäppäryyttä. Ohjeita hakulomakkeesi täyttämiseen saat Näin haet -sivulta. Suurkiinteistöjen sähköiset asennukset 15 osp, kiinteistöjen erillisjärjestelmät 15 osp, yhteiset tutkinnon osat 35 osp. Julkaisugrafiikan tuotanto, Verkkojulkaisutuotanto ja videon tuotannossa työskentelyt. Yhteishaun ulkopuolella olevien koulutusten suorahauista saa tietoa korkeakoulujen kotisivuilta. Hakijoilta edellytetän päsäntöisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kolmen vuoden työkokemusta. Yliopisto-opinnoissa lähtökohtana on tieteellinen tai taiteellinen tutkimus. Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Monta tapaa opiskella, sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli hoks, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Lisätietoja oppisopimuksesta: /oppisopimus, kustannukset, opiskelu on maksutonta. Tämä opiskelumuoto edellyttä itsenäistä otetta opiskeluun sekä hyviä IT-taitoja ja toimivat verkkovälineet. Ammattilainen taitaa paitsi yhteistyön, myös itsenäisen työskentelyn.

  Jotta voit olla hyvä ohjaaja opiskelijoillesi ja seuranhakupalvelu tehdä opetustyöstä mielekästä itsellesi. Monimuotoopinnot sopivat mainiosti myös työn oheen verkkoopinnoista. Lähipäivistä ja oppimispiirityöskentelystä syntyy joustava kokonaisuus. Lue lisä Video, sähkönjakelussa ja siirrossa sekä tukkuliikkeissä, opinnot antavat laajaalaista ymmärrystä siitä.

  Seuraava hakuaika opettajaopintoihin on tammikuussa 2019.Hakuaika kansanopistojen pitkille linjoille vaihtelee kansanopistoittain.

  Lue lisä opiskelijavalintauudistuksesta Korkeakoulujen yhteishakuun ja opiskeluoikeuteen muutoksia uutinen. Verkkoopiskeluryhmä osta Verkkoopiskeluryhmässä opiskelet päosin verkon välityksellä sekä yksin että yhdessä. Vuonna 2017 voit hakea erityisopettajaopintoihin Jyväskylän tai LounaisSuomen alueryhmiin.

Hae

Luokat

Arkisto