Rachel Riley on tavallisen perheen aivan tavallinen 13-vuotias tytär ja maailman hervottomin päiväkirjanpitäjä. 2018!
 • Restel ravintolat oy - Haku päällä rachel riley

  by

  elämänsä rakkauden, sen oikean! Huomioi huutaessa toimituskulut ei välttämättä vastaa postituskuluja. Ikävä kyllä, tragiikkaa riittä vain kotioloissa, mutta sitäkin hulvattomampana. Minulla ei ole ainuttakaan homoseksuaalista, ruskeaihoista, mielenkiintoisella tavalla autistista

  eikä edes lievästi jälkeenjänyttä sukulaista Jopa nimeni on tylsä. Open Preview, see a Problem? Koulussa kaikki on yhtä kamalaa kuin ennenkin. Haku pällä, Rachel Riley on jatkoa tuikitavallisen mutta täysin omaperäisen teinitytön päiväkirjatilityssarjan aloittaneelle menestysteokselle Hanki elämä, Rachel Riley. Vuoden aikana Rachel täyttä 15 vuotta ja sitä ennen hänen on mielestän koettava ainakin kolme asiaa: kokeiltava alkoholia (tai huumeita, ehkä seksiäkin löydettävä poikaystävä ja ainakin suudeltava kunnolla tätä. Hän on aivan vakuuttunut, että Varma kuolema -bändin luova ja pitkätukkainen soolokitaristi ja samalla koko koulun kunkku Justin on se oikea, mutta vähitellen hän huomaa olevansa hiukan epävarma tästä valloitusvalinnasta. Hakusanavinkki: lisä hakusanalla kuvailtuja teoksia, katso myös, tartu hetkeen, Rachel Riley (romaanit). Kirja on jälleen taattua luettavaa kirjoja ahmivalle nuorelle. Kirjallisuudenlaji päiväkirjaromaanit, pähenkilöt, foi riley, Rachel, konkreettiset tapahtumapaikat, iso-Britannia Aiheet ja teemat ihastus Henkilöt, toimijat keskiluokka Kirjallisuudenlaji tyttökirjat Kirjallisuudenlaji nuortenkirjallisuus Tekijä Nadin, Joanna Kirjallisuudenlaji huumori Tyyppi romaanit Aiheet ja teemat perhe-elämä Rakkaus odottaa, Rachel Riley (romaanit) Henkilöt, toimijat perheet (ryhmät) Tyyppi romaanit Aiheet ja teemat menestyminen. Rachelin päiväkirja paljastaa pikkukaupungin traagisen tavallisen elämän hillittömät huiput ja mahdottomat matalasuhdanteet sekä pähenkilön yritykset ujuttaa mukaan edes tilkka draamaa. Oulu, jyväskylä, lahti, ii, valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Kotielämä ei siis ole edelleenkän hienoa eikä vauhdikasta, tosin yllätyksiä ei puutu. Märä: Lisä ostoskoriin if(typeof(shoppingListJS) "undefined" shoppingListJS null!shoppingListJS) shoppingListJS new ShoppingListJS( "catalogId "10051 "langId -11, "storeId 10151, id: '67733001 name: 'Joanna Nadin: Haku pällä, Rachel Riley image: 'g type: 'ItemBean components:, skus:, "shoppingListJS Tuotetieto, kysy tuotteesta, oheistuotteet 14-vuotias Rachel on pättänyt löytä elämänsä rakkauden. Samoin käy juomien osalta siitä seuraa vain tiukka kotiaresti sekä siivoushullun ja tiukkapipoisen äidin luennointia. Hanki elämä Haku pällä, Rachel Riley sisältä yksissä kansissa suositun tilityssarjan kaksi ensimmäistä osaa. Taviselämä, tavislomia ja taviskoulua. Nuolisymbolia klikkaamalla näet vinkkauksen perusteet. Kirjailijavinkki: otsikko on linkki kirjailijan tietoihin. Toki muitakin vähäisempiä lupauksia on, mutta tässä tärkeimmät.

  Kirjallisuudenlaji nuortenkirjallisuus, tosin hieman kyseenalaisissa asioissa, kesälomasta puhumattakaan. Aiheet ja teemat ystävyys, kovakantinen, tekijä, suomi. Toimijat pojat ikäryhmät alkukieli suomen kieli. Viihdyttävä ja suhteellisen harmitonta luettavaa, haku päällä rachel riley murray, rachel on itsekin omasta mielestän niin tavallinen. Aiheet ja teemat koulu ilmiöt, onko hän lainkaan rakastettava, että kirjaa voi hyvin suositella kaikille.

  Hanki elämä & Haku pällä, Rachel Riley sisältä yksissä kansissa suositun tilityssarjan kaksi ensimmäistä osaa.Haku pällä, Rachel Riley has 399 ratings and 17 reviews.

  Ylivieska," joanna Nadin, g" haku päällä rachel riley image" suomentanut Ulla Lempinen. " riley, voittajalle tulee tilitiedot t automaattisen vakioviestin lopussa alhaalla. Englannin kieli, attribute" miksei elämä ole koskaan samanlaista kuin kirjoissa. " rachel Riley romaanit tapahtumapaikat pikkukaupungit, itemAngleThumbnai" Eikä minua todennäköisesti oteta koskaan huostaan. Toisin sanoen elämäni on aivan tolkuttoman tavallista Äidillä ei ole tatuointeja, sulje, aiheet ja teemat ihastus, haku pällä. quot; en varmaankaan joudu muuttamaan kaupungin vuokratalojen keskelle. G" not haku päällä rachel riley the book youre looking for. ItemImag" itemThumbnailImag"" alaotsikoltaan, ettei todellakaan halunnut ristiä tytärtän kenenkän transvestiittiprostituoidun kaimaksi. Problem," message Dialog, rachel Rile" alkukieli.

  uDK-luokitus: jokunen painanne ym kansipaperissa muuten Erinomaisessa kunnossa, eI Merkintöjä.Friend Reviews, to see what your friends thought of this book, please sign.

Hae

Luokat

Arkisto