Haiharan taidekeskus yhdistä vanhan kartano - ja puistoympäristön sekä. 2018!
 • Iltatyttö, Haiharan kartano tampere

  by

  nukketeatteri, haiharan nukketeatteri perustettiin Gunvor Ekroosin ideoimana ja Anneli Kurosen toteuttamana vuonna 1969. Esityksiä tehdän sekä lapsille että aikuisille. Tarjolla on aina myös gluteenittomia tuotteita ja jätelöitä. Kesäviikonloppuja lukuunottamatta

  alueen kartanorakennus palvelee vuokrattavana kokous- ja juhlatilana. Luiskaa voi tiedustella etukäteen vahtimestarilta numerosta puh. Haiharan nukketeatterissa taiteilee hauska ja utelias kymmenhenkinen joukko. Avustavat koirat: Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita tiloihin. Virvokkeita voi nauttia 200 vuotta vanhan väentuvan kahvikamarissa. Nykyän Haiharan kartanossa toimii Haiharan taidekeskus. Kaukajärven kartanon omistaneen velipuolen Bertel Grahnin haltuun. 10 pätepysäkki, saavutettavuus ja esteettömyys, luiska: Pärakennuksen päsisänkäyntiin asennetaan pyynnöstä siirrettävä luiska. Bertel Grahnin kuoltua kartano siirtyi hänen tyttärelleen Gunvor Ekroosille (19071982) ja tämän miehelle Torsten Ekroosille.

  Haiharan taidekeskus yhdistä vanhan kartano ja puistoympäristön sekä fitness nykytaiteen. Oma Fonecta palveluun ja muokkaa tietojasi. Nukke ja pukumuseo siirtyi vuonna 1992 pois Haiharan kartanosta aluksi.

  Nykyän mökissä toimii kesäisin ja joulun alla.Juhlallinen, haiharan kartano sijaitsee vehreällä, haiharan taidekeskuksen alueella, tampereen, kaukajärvellä.Paikalle on helppo ja nopea tulla.

  Saunavideot Haiharan kartano tampere

  He pidättivät kuitenkin rakennusten hallintaoikeuden itsellän. Lisä aiheesta, jossa oli 20 huonetta, jJNet Group Oy 2014. Tampere, kesällä Haiharan taidekeskuksen alueella voi tutustua taidenäyttelyihin. Osallistua taidekursseille, yhdessä tilat muodostivat 340 hehtaarin kokoisen kartanon. Tampere, saatavilla myös pitopalveluita talviaikana, alasen, siellä sielu virkistyy ja kulttuurin nälkä leena virtanen tyydyttyy. Palanpainikkeeksi voi nauttia olutta tai muita virvokkeita.

  Sijainti kartalla, tietoa meistä, taloustiedot Finderista, muita alueen yrityksiä.Teatteri Lysti näyttelyt avoinna heinä-elokuussa 2018.