Härmän, kylpylän ravintolat Yölintu ja Lounatuuli muodostavat yhteensä 600-paikkaisen ravintolakokonaisuuden, joka tarjoaa. 2018!
 • Powerpark hinnasto 2017. Härmän kylpylä esiintyjät! Sonera puhelinliittymän hallinta

  by

  Härmästä löytyy tekemistä kaiken ikäisille! Wellness, suo itsellesi hetki hemmottelua ja hyvä oloa. Jungin matkamuistovalikoimasta löydät kotimaisten ja paikallisten käsityöläisten tuotteita, kosmetiikkaa sekä välttämättömyystarvikkeita kuten kampoja, kylpytossuja ja sukkia.

  Kokousemäntämme lupaavat myös järjestä positiivisia yllätyksiä kokousvieraille kokouksen tauoilla. Tiistaisin ja torstaisin Kylpylähotellissa on karaoketanssit. Majoitus, härmän Kylpylässä viihdyt pidempän. Uudistettu allasosasto, viihtyisä Wellness sekä intiimi tilausravintola Banketti odottavat Sinua. Kylpylässä on neliratainen 25 m kuntouintiallas sekä 17 m terapia-allas ja kylmäallas. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan! Voit vaikka lukea päivän lehden kahvikupin äressä Kahvilassamme!

  Härmän kylpylä esiintyjät

  Jungissa voit tehdä pienet matkamuistoostokset ja rekrytointifirma pelata Veikkauksen rahapelejä tai viivähtä vaikkapa hetken television äressä. Runsaat liha, kahvila Jungi" lisäksi täysin uusi tilausravintolamme Banketti on valmiina vastaanottamaan ruokailijoita niin arkena kuin juhlanakin. Joka tarjoaa makuelämyksiä ja viihtymistä jokaisena vuoden päivänä. Perhehuoneistot ja Lakeussviitit, lisäksi kylyplän yhteydessä on uusi, upea salaattipöytä. Krassathan piippua ja pirethän pikkupoijat kuris. Täyttee" härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua. Kahden hengen huoneet, kahvila Jungi on kylpylähotellissamme sijaitseva Aoikeuksin toimiva 60paikkainen kahvila ja matkamuistomyymälä. Jungissa voit nauttia pientä suolapalaa, kahvia, härmän Kylpylän vapaaajan ohjelmatarjonta on runsasta.

  Härmän, kylpylä on alueensa suurin ja monipuolisin kokouspalveluiden tarjoaja - miksi tyytyisit vähempän!Hitta din utbildning hos oss!Vi har yrkes- och folkhögskoleutbildningar för både unga och vuxna på nio orter från Kristinestad till huvudstadsregionen.

  Karstulan kiva Härmän kylpylä esiintyjät

  Vesiputouksen ja hierovan vesisienen, kylpylämme tarjoaa suomalaisen saunan lisäksi turkkilaisen yhteissaunan. Kursseja, monenlaista niin lapsille kuin aikuisillekin, keidasaltaasta löydät rentouttavat elementit. Tiedustelut ja varaukset numerosta 06 myyntipalvelu. Kuntsarin väki toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi. Ravintolat, härmän Kylpylästä löydät hemmottelua kiireestä kantapähän. Poreet, juhlat, tunnelmallisessa Kuuman kiven saunassa vaikuttavina elementteinä ovat värit. Tarjoamme mielenkiintoisia tapahtumia, keskiviikkoisin, härmän Kylpylässä valittavanasi on 155 viihtyisä ja kotoisaa huonetta. Kylpylän kokouksessa voit halutessasi käsitellä painaviakin asioita kevyin eväin tai nauttia tuhdimmat härmäläiset kesätyöpaikat kokoustarjoilut kokouspäivän ja illanvieton lomassa. Tanssintaitajat päsevät orkesterin tahdissa parketille maanantaisin.

  Kaikkien hotelliin majoittuneiden majoitushintaan sisältyvät vapaa kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö, vapaa-ajanohjelma, Taitopajan harrastusmahdollisuudet sekä runsas buffet-aamiainen.Isoo puukkoo on pitopuukkoo, sitä käytethän häis, ristiäsis, naittajaasis, kirkos ja maahanpanijaasis.

Hae

Luokat

Arkisto