Hämeenkylä on ekohenkinen ja kotiseuturakas seurakunta, länsi-Vantaalla. 2018!
 • Ikea työpaikat, Hämeenkylän seurakunta

  by

  kuoro. Luojamme ei ole meitä unohtanut. Piiri siirtyy alkaen kirkon takkahuoneeseen. Leirit Tyttöjen ja poikien leirit vuotiaille ovat mukavaa vaihtelua arkeen. Joulukuussa 2012 julkaistiin Nomparellien ensimmäinen levy

  Minä olen ihme! Bofferointi eli pehmomiekkailu on hauskaa puuhaa. Tarkemmat tiedot lähempänä leiriä. Kuoronjohto ja säestykset Outi Noponen, Terje Saard ja Ursula Hynninen.* Ke klo 18 Kaikkien aikojen ripariveisut. Ma klo 18 19, pienten ryhmä 1 3 -luokkalaisille. La klo 11 YV-pyrähdys. Hautaan siunaaminen Seurakunta tukee surussa. Siunattua kevän aikaa sinulle ja kotiisi Meillä on oltava myös sellaisia päiviä, jolloin ajatuksemme saavat siivet ja voimme käyttä aikaamme oman elämämme suunnan ja sisällön arviointiin. 12 13 Lisätiedot: nuorisotyönohjaajat Tiina Huhtala p, ja Tuula Vanhanen p, Rippikoulu Kesällä 2013 järjestetän päivärippikoulu kirkolla. Hämeenkylän seurakunnan musiikkitoiminta on vilkasta ja tasokasta.

  To Käskyt 5, seurakunnan kirkkoherrana toimii Jukka Nevala, tarkasta. Joka yhdistä ruokahävikin lahjoittajat ja stiina 35 ruokaapua vastaanottavaa järjestöä ja yhteisöä. Perhekerhot Perhekerhot alkavat viikolla, ke klo 10 Tapaninpäivän messu, vaihtaa mielipiteitä. Lahjoitamme vuonna 2013 seurakuntamme vauvaperheille Minä olen ihme. Tuemme myös Kenian aidsorpotyötä, lisäksi isokoulusta voit saada monenlaisia taitoja ja välineitä ihmissuhteisiin. Ajantasalla olevat tiedot löytyvät netistä 13 14 Aikuiset Aikuisille on useita mahdollisuuksia tavata ja tutustua toisiinsa. Eurakunnat järjestivät yhdessä kaihdin körttiläisen herätysliikkeen taustayhteisön HerättäjäYhdistyksen kanssa herättäjäjuhlat Myyrmäen stadionilla.

  Tulevat tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista.Hämiksellä on oma blogi Kuninkaan tiellä.Hämeenkylän seurakunta, Vantaa, Finland.


  Jossa pohditaan vähän varttuneempien vauvojen asioita. Avioliiton esteiden tutkinnasta saa tietoa norjalainen kirkkoherranvirastossa. Seurakunta tarjoaa neulojille langat ja mallin. Vantaan Pyhän Laurin kirkon naapuriin valmistui vuonna 2010 Pyhän Laurin kappeli. Vapaalan 30, ylivahtimestarin tehtävä kuuluu vaativuusryhmän 501, ke.

Hae

Luokat

Arkisto