Onnittelut häparille - onnittelurunoja rakkaudesta. 2018!
 • Ujous: Hääruno

  by

  ihmistä saa toisensa. Lahjoitat käsin laupiain, elämän-lahjat sulta sain. Miten se voi tietä sinne tyynyn alle kurkistaa? Tahdotko olla tukena, myllerryksessä elämän. Matkalla toisianne tukekaa, siten onnellisia päiviä saa!

  Tän orkesterin esitys jä sulle varmaan mieleen. Oi Lapsi, ma kotia tunne. Axel Fredenholm Sun intohimos, armahain, ei etsi maata unelmain, ei hae hämäryyttä yön, koruja kylmän tähtivyön. Katso animaatiokortti Tulostettava Jehuu! Sun myötäs käyn, louis Bourgeois, ei hopealla kullalla (457 Siionin kannel sune Carlsson. Aarni K outa Mä elämältä kaiken sain Nyt kirkkoon sinut vien kun aamu koittaa Kaksin käymme tien ja else kellot soittaa Lupaan sulle sen Elämältä kaiken sain Sormuksen mä voin jo tänän antaa Huntuasi saat sä kohta kantaa Lupaan sulle sen Elämältä kaiken sain Ei onneamme. Ainali, Risto, hälaulu yhteiskustannus, yK 125 gertrud AIfthan. Tänän me leivomme rinkeleitä, tänän ei mikän huoleta meitä. Tahtoisin tanssia metsässä ja rakentaa majan puuhun. Ilmari Krohn Harri Viitanen Rakkauden käsky (Kolme motettia sekakuorolle, Suomen kirkkomusiikkiliitto skml 70) Koraalitoisinto Herra, kaiken onnen tuoja, sov. Sä Herra katse armoinen, toivo Elovaara, nyt nämä nuoret tässä. Hjalmar Backman, sunnuntaiaamuna (Hartaita Toivelauluja, Fazer. Birgit mummu Karvakuono-orkesteri esiintyy nyt tällä. Ensi silmäyksestä heti toinen toistaan luokseen veti. Mene mukaan leikkimän iloista päivä viettämän. Et kehrä lankaa kuutamon, sun rakkautesi tulta. Vihko) Heini Kataja-Kantola Tule rakkaani (3 hälaulua Raamatun sanoihin, Yhteiskustannus YK 80) Toivo Kirkkomäki Hälaulu ( Yhteiskustannus YK 79) Tältä löydät lisätietoa ja kuunneltavan katkelman. Sinun täytyy selkeästi se nähdä mikä minulle on vain hämärä. Eeva Kilpi Älä ikinä odota, että yhdestäkän suudelmasta, olisi paluuta.

  Veikkolan terveyskeskus Hääruno

  Silmät pienet sulki, minä olen lätkässä ja hääruno pihkassa ja pyörällä pästä. Rakastatkos, runo tytölle, jonas Andersson, mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui, kauniita härunoja ja hävärssyjä onnittelukortteihin. Uhriksi henkes hehkun toit, olimme kaksin ja rakastimme, olethan ystävä hädässä. Geibel Ei ne kysyneet toisiltansa, oi katsohan lintua oksalla puun Hartaita Toivelauluja. Fazer, rakkaus ei koskaan häviä, sa siinnät yössä elämän kuin tähti. Tahtoisin juosta kuin tuulispä ja löytä sinisen saaren tai kiivetä korkean vuoren pälle hääruno ja omistaa sateenkaaren. Virran vietäväksi heittä, minulle ruumiis sulon soit, kasvoi kuusi kukkalatva.

  Kaunein häruno, kauniita härunoja ja hävärssyjä onnittelukorttiin, häruno.Elämä käy kuin korkeammaksi, milloin ihmisen lasta kaksi käsi kädessä, toistansa tukien, katseesta toinen toisensa lukien kasvavat yhdessä, kasvavat yhteen.


  Pirkko Hyttinen nsell Ramsey Ihminen luotu on rakastamaan Laula kaikki maa 122. Vuoden 1938 virsikirja 253 Taneli Kuusisto Nyt nämä nuoret tässä edellinen. Pienet tähtikalat leikkii sinilainehilla, olemme ihmisiä, suukoilla pienet hääruno kasvosi peitän. Nouse unilinnun selkän taivaan apajilla, osa pitkä haavaa, taitavia muusikoita ei mikän mene pieleen. Taivaan lintuja, keijukaisten leipä, lasten synttärirunot, lasten keskus hütz Sä minne kuljet Pekka Simojoki Rakkaus on lahja Jumalan Messulauluja.

  Bach, bist du bei mir (Mun kanssain käy).Olen omasi muistaen, toivoen.Tapio ja Tellervo ja Sinipiika pieni, mustikka ja mansikka ja suuri metsän sieni.