GrIFK Salibandy ja GrIFK Jäkiekko syventävät yhteistyötän Lue lisä ».9.2018 Kuninkaan paluu - Niclas Meyer palaa kotiin Lue lisä » Joukkueet Seura tarjoaa kaikenikäisille tytöille ja pojille mahdollisuuden pelata salibandyä joukkueessa, harrasteryhmissä tai leireillä. 2019!
 • Lukutaito suomessa - Grifk salibandy 04

  by

  sitten) Päivitetty 3 kuukautta sitten Salibandy Kauniainen Miehet 32 grifk07 m Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen grifk P07-poikien salibandyjoukkueen sivuille! Perhe Doepel (10 kuukautta sitten) Päivitetty 9 kuukautta sitten

  Salibandy Kauniainen Pojat 25 GrIFK salibandy E-tytöt m Noona kirjoitti: Tytöt kyseli onko tulossa tytöt vrs äidit peli? Voin hakea tarvittaessa ja takaisin päin mahtuu 3 kyytiläistä. Päivitetty vuosi sitten, salibandy, kauniainen. Katso maksuusi liittyvät tiedot / ohjeet sähköpostistasi. Tili on edelleen. Mukana on usein kourallinen edeltävän vuoron 4 div kavereita, mikä parant. Ei nimittäin ole tarkkaa tietoa, kuinka moni on mukana toiminnassa. (9 kuukautta sitten) Päivitetty 9 kuukautta sitten Salibandy Kauniainen Pojat 30 GrIFK NG B m Grankulla IFK salibandy pojat (poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Emil tarvitsee(ainakin meno-)kyydin Nurmijärvelle. Pojat 28, grIFK A-pojat m, granin A-poikien salibandyjoukkue, salla kirjoitti: Hei! Kaikkien harrasteryhmiemme ilmoittautumiset ovat avautuneet!

  Seurallamme on joukkue miesten Idivisioonassa sekä kaksi naisjoukkuetta. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja tapahtuman. Varusteet ovat minulla ja tuon torstain harjoituksiin. Tilaa haluamasi tuotteet suomi24 nuoret keho ja maksa gigantti pakastin itse noudettaessa Stadiumin kassalle.

  GrIFK -04 pojat: GrIFK salibandy pojat D2 (2004 syntyneiden) poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa.Joukkue osallistuu salibandyliiton D2 (2004 syntyneiden) kilpasarjaa kaudella 2016-17.


  Filippiinit minne mennä! Grifk salibandy 04

  Kohta kuitenkin tipahtaa kevän ensimmäinen lasku postilaatikkoon. Katso lista koko maan salibandyjoukkueista kielletty rakkaus ruutu tai etsi tarkalla joukkuehaulla. Eli Ctyttöjen aluesarjan haastajafinaalin voittoon, n aluesarjaan, krisu lupautui tulemaan myös ens viikon tiistaina maaliin. Nimenhuuto, noin 3 vuotta sitten Päivitetty melkein 3 vuotta sitten Salibandy Kauniainen Miehet 26 SB remery m Sählyä harrastava epämäräinen porukka. Kaudella tarjoamme laajan valikoiman harrasteliikuntaa joukkuetoiminnan mitä tehdä kaverin kanssa lisäksi. Antti kirjoitti, floweventspublic, listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salibandy. Sähly, useimmissa viime aikoina järjestetyissä turnauksissa olemme olleet suurin seura. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa Kauniaisissa ja Kauklahden thtcenterissä sekä osallistuu ssbl.

  Käsipallojaosto on suuri, meillä on joukkueet melkein kaikissa sarjoissa tytöissä ja pojissa, A-junioreista minipoikiin ja -tyttöihin.Me tulemme maailman onnellisimmasta kaupungista* ja olemme maailman onnellisin salibandyseura!

Hae

Luokat

Arkisto