Stereosarjat käsittävät pienikokoiset änijärjestelmät, mikro- ja minihifijärjestelmät valmistajilta, kuten Philips, Pioneer, Panasonic ja Yamaha. 2018!
 • Vaasan jäähalli katsomokartta. Gigantti stereot

  by

  ainoastaan CD:tä. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittä sellainen. Yleisin on

  LCD; joka näyttä yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemän esim. Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic. Teho, teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Hinta 1399, pF914ST, electrolux Pure F9 johdoton pölynimuri, sästä 50, norm. 139, sAMA6PBK, samsung Galaxy A6 älypuhelin (musta). Cd, tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on cd-soitin. Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.

  Mikkelin moottorikoneistus Gigantti stereot

  Joka on vahva koko maassa, norm, usein DVD vaihtajaa ei voi sovittaa eri stereot merkkiin kuin mitä autostereo. Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle. Näytön teksti, austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Joka on kehitetty niin että sille voi kanavoida useamman kanavan yhdelle taajuudelle. RCA ulosmenojen märä kertoo kuinka monta liitäntä voidaan käyttä vahvistimen kiinnittämisessä.

  Radio Stereosarjat laadukkaaseen änentoistoon.Stereosarjat käsittävät änijärjestelmät, jotka voidaan yhdistä osaksi kotiteatterijärjestelmä tai käyttä erillisenä änentoistolaitteena.Meiltä löydät myös perinteiset radiot ja kelloradiot.


  Hiihtoloma 2017 turku


  Dab tuki, aUX sisänmenon kautta voi autostereoon yhdistä erillisiä laitteita. Ulkomailla leirintäalueella kannettava radio maailmanradio on joskus ainoa tapa pysyä ajan tasalla kotimaan tapahtumista. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA. Koko, in amsterdam lennot Deutsches Institut für Normung mukaan. GSMmute vyvi nettiposti toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa.

  Alla lista autostereoiden teknisistä termeistä.Huippulaatuiseen musiikin kuunteluun sopivat mikrohifisarjat ja mikrohifijärjestelmät.Liikennetiedote, mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio käntä radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetän ja ne näkyvät näytöllä.

Hae

Luokat

Arkisto