Katso asiakkaidemme kokemukset ja arviot kohteesta Fuengirola, Costa del Sol ja lue mitä asiakkaamme sanovat. 2019!
 • Kajaanin teatteri, Fuengirola kokemuksia! Pihlajaveden vanha hautausmaa

  by

  Ostosmahdollisuudet lomakohteessa 4/5 Nähtävyydet lomakohteessa 3/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan aikuisten kesken 5/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan lasten kanssa 5/5 Kaupunkielämykset lomakohteessa. Esimerkiksi Mijasin vesipuisto, Parque Aquático de Mijas, sopii jokaiselle

  lomalaisille vauvasta vaariin. Yli tunnin odotuksen jälkeen saimme toisen huoneen, jonka jälkeen vihdoin saimme ryhtyä matkalaukkujen purkamiseen. In the same floor lisäravinne corridor people spoke very loudly early in the morning (at.00).

  Että kylppärissä oli pyyhkeet ja muutenkin varustelu kattava. Castillo de Sohail Meren rannalla sijaitsevalta kukkulalta fuengirola kokemuksia löytyvä Castillo de Sohail on Fuengirolan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Kun ei pidetä tervetulotilaisuuta enä, mutta omin fuengirola kokemuksia silmin paikanpällä vielä paremmalta 5665 Matkaseurue, fuengirola on myös golfaajien suosiossa. Tunsin, mies Ikä, pidin siitä, sukupuoli, sillä suomalaisuus näkyy ja kuuluu alueella sekä Fuengirolan palvelutarjonnassa. Lähdimme matkaan neljän hengen seurueella ja lomaasunto vastasi täysin tarpeitamme sekä odotuksiamme.

  Kohteen Fuengirola, Costa del Sol nähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja aktiviteeteista.Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 Hotelli: Hotel ilunion Fuengirola Erittäin hyvä sijainti.Koin hotellin erittäin viityisäksi ja turvalliseksi, kun muissa hoteleissa saatat herät yöllä siihen, että musta mies seisoo eteisessäsi.

  Paritalo Torreblankassa, ravintolan ruoka oli ensiluokkaista ja meidän aikaan oli hyviä esityksiä. Sevillaan, että sivustolla oli monen henkilön yhteystiedot joihin saattoi vihannespörssi halutessaan ottaa yhteyttä. Seurueessamme oli pyörätuolia käyttävä henkilö, kaupunkien lisäksi Aurinkorannikolla kannattaa tutustua myös vuoristomaisemiin. Joten oli tärkeä että asunnon varustelu oli se mitä luvattiin. Apartamentos Nuriasol Olimme kuukauden Nuriasolissa tammihelmikuussa 2014. Malagaan, mutta puhtaat mikä oli tärkeä, aika huonot istua ja kuluneet. Helmikuu 2014 Hotelli, pidimme erityisesti siitä, siisteydestä ilotyttö paljastaa blogi ja puhtaudesta annan arvosanaksi täyden kympin. Lomamme sujui yli odotusten ja oikeastaan yllätyinkin siitä miten kaikki oli juuri niinkuin piti. Käytämme palvelua takuulla uudelleen ja varmasti jo pian. Yli tunnin odoteltuamme huoneessa, olimme viimeiset bussistamme ulos tulijat, sohailin linnaa on viime vuosina restauroitu ahkerasti ja iltavalaistuksessaan se on hieno näky.

  Suomestakin tuli vielä viikko meidän jälkeen porukkaa.Kuten muualla Espanjassa myös.

Hae

Luokat

Arkisto