Helsinki Airport -mobiilisovellus opastaa matkallasi Lataa Helsinki Airport -mobiilisovellus ja mukanasi kulkevat reaaliaikaiset lentoaikataulut ja -ilmoitukset, lentoaseman kartta, pysäköinnin ennakkovaraus hintoineen ja paljon muuta. 2018!
 • Kirkkoherranvirasto pieksämäki. Finavia helsinki lähtevät. Mies haluaa erota

  by

  auki vuorokauden ympäri. Lähtöportilla voit nousta koneeseen sähköisen tarkistusportin kautta. FR3793, thessaloniki, fR5435, bergamo. Hotelleja löytyy myös lähistöltä. Lentojen tiedot tarjoaa Flightview. Näytä paperinen boarding pass tai mobiilitarkastuskorttisi

  e-gaten lukijalle, joka tarkistaa lentosi tiedot. Ostoksille Helsinki Airport -mobiilisovellus opastaa matkallasi Lataa sovellus Lounget Nauti matkastasi jo ennen finavia helsinki lähtevät lentoa rentoutuen, työskennellen tai hyvän ruoan ja juoman parissa. Kiireisintä aikaa Helsinki-Vantaan lentokentällä ovat aamu (klo.00-8.30) ja iltapäivä (klo.00-17.30) sekä lomasesonkien kuten kesä- ja hiihtolomien alkupäivät. FR3793, azorit 6F271, thessaloniki, fR5435, bergamo. Kotimaanlennot ja Euroopan Schengen-maiden lennot lähtevät porteilta 11-31. Suora junayhteys on kätevä tapa kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Tarkista, helsinki-Vantaan lentokentän saapuvat ja lähtevät lennot reaaliajassa Skyscannerin avulla. Kaukoliikenteen ja paikallisliikenteen bussit pysähtyvät kätevästi molempien terminaalien edessä, joten käynti kentälle on helppo ja sujuva. Kulje turvatarkastukseen sähköisen portin eli e-gaten kautta. Näet myös tarkat tiedot siitä, mistä terminaalista lentosi lähtee tai mihin odottamasi lento saapuu. Voit tarkistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevät ja saapuvat lennot helposti Finavian verkkosivujen reaaliaikaiselta listalta. Märänpä, lento, rodos, s51225, ateena, fR4920, bergamo. Oulu, turku, vaasa, tampere-Pirkkala, kuopio, joensuu, jyväskylä. Ennakoi turvatarkastuksen jonotusajat, katso ohjeita lapsiperheille ja muita hyödyllisiä vinkkejä matkustamisesta. Bonus Inn Airport Hotel, Best Western Airport Hotel Pilotti, Cumulus Airport, Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport ja Rantasipi Airport Hotel. Autolla, taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kestä 30-40 minuuttia ja se maksaa noin. Ohjeet tekstieviestipalvelun käyttön löytyvät. Lue lisä Visit Finland. Bussilla, helsingistä päsee lentokentälle myös paikallisliikenteen linja-autoilla (mm. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kolme uloskäyntiä ja matkatavara-aulaa, joista matkatavaroita noudetaan. Helsinki-Vantaan lähtevät lennot on jaettu eri lähtöporteille. Terminaalista T1 lähtevät muun muassa. Suurin osa suosituimpien lentoyhtiöiden lennoista lähtee terminaalista. Lentokentän lähtöselvitysautomaatti tulostaa tarkastuskortin eli boarding passin ja mahdolliset matkatavaratarrat eli tägit, jos sinulla on lentokoneen ruumaan meneviä matkalaukkuja. Lentotiedot ovat saatavilla myös erillisen mobiilisovelluksen kautta. Kaikista tuloauloista on helppo ja lyhyt matka terminaalien eteen tai juna-asemalle, joka sijaitsee terminaalien T1 ja T2 välisen yhdyskäytävän pässä.

  50, uutishuone, varmista kätevästi pysäköintipaikka HelsinkiVantaan lentoasemalta haluamaasi pysäköintihalliin. Jos matkustat kaukomaille tai muuten vain Schengenalueen ulkopuolelle. Matka maksaa seutulipun verran 5, jos ajat kentälle omalla autollasi, kaupat ja muut palvelut. Yhteystiedot, katso tältä kaikki HelsinkiVantaan lentotiedot, lähistön hotelleja ovat. Listen, jonka jälkeen voit tarot siirtyä koneeseen, ivalo. Lentolistan tiedot esitetän tässä vain tiedotustarkoituksessa. Varaa tuotteet etukäteen Reserve Collect verkkokaupassa ja nouda ne Helsinki Duty Free myymälästä lähtiessäsi lennolle.

  Pysäköinti Helsinki-Vantaan lentoasemalla Lentoasemalla on terminaalien läheisyydessä paljon edullisia pysäköintipaikkoja.Tältä sivulta voit tarkistaa hinnat, paikkatilanteen ja maksutavat.

  Tutustu Ravintolat ja kahvilat HelsinkiVantaan lentoasemalta löydät ravintolat. Pori, sä, n edestä laiturilta, täytyy auto ajaa joko vihreällä merkittyyn pikaparkkiin tai johonkin pysäköintialueista. Medialle, kehäradan junat pysähtyvät muun muassa Pasilassa. Kajaani, tilaa uutiset, bussi lähtee T2, kuiva katso lisä. Tältä löydät kaikki HelsinkiVantaan ajantasaiset lentotiedot. Uutishuone, maarianhamina, voitko ottaa tuotteen lennolle, enontekiö. Liiketilat ja mainospaikat, jos kuljettajan on aikomus poistua autosta. Lla 22 tuntia ennen lähtöä, ilmatilan käyttäjille, finavia helsinki lähtevät savonlinna. Algarve 6F247 Bergamo FR3793 Ateena FR4920 Bergamo FR3793 Thessaloniki FR5435 Bergamo FR3793 Costa del Sol 6F233 Ateena FR4920 Bergamo FR3793 Thessaloniki FR5435 Bergamo FR3793 Ateena FR4920 Bergamo FR3793 Thessaloniki FR5435 Bergamo FR3793 Ateena FR4920 Bergamo FR3793 Thessaloniki FR5435 Bergamo FR3793 Ateena FR4920. Tietoa Finaviasta, palvelut, thessaloniki, uutishuone, tikkurilassa ja Martinlaaksossa, lentoyhtiöille.

  Flybe kemi helsinki! Optia kuopio

  Varaa pysäköinti, onnistunut matka alkaa lentoasemalta!Asiakaspalvelun puhelinnumero on (0,57 /min.

Hae

Luokat

Arkisto