Fazer työllistä lähes 15 000 henkilöä 8 maassa. 2018!
 • Caverion vaihde, Fazer henkilöstö

  by

  none. Eettisten periaatteiden kautta Fazer on työnantajana sitoutunut järjestämän kaikille työntekijöilleen kaikissa maissa ajanmukaiset ja turvalliset työolosuhteet, huolehtimaan henkilöstön terveydestä, työhyvinvoinnista ja työssä viihtymisestä sekä kohtelemaan tasapuolisesti jokaista työntekijä.

  Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin. Eettisten periaatteidemme mukaisesti kunnioitamme jokaisen työntekijän ihmisarvoa, yksityisyyttä ja oikeuksia, emmekä suvaitse työpaikalla minkänlaista syrjintä, uhkailua, häirintä tai loukkauksia. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. EuroaLähde: Fonecta-konserni Toimipaikan henkilöstöluokka 999 henkilöälähde: Fonecta-konserni Toimialaluokitus (TOL2008) 56290 Henkilöstö- ja laitosruokalatLähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri:.3.1995 Verohallinnon perustiedot:.2.1992 Työnantajarekisteri:.1.1992 Kaupparekisteri: Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta:.1.1995 Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta:.10.1998Lähde: YTJ Tietoa yrityksestä Fazer Food Services on perustettu vuonna 1991. . Taide-ja kulttuurialan moniosaaja Mari Lankinen ajatusteni aloitti Fazer Konserttitoimistossa taiteilijamanagerina tammikuussa 2017. Jos jatkat palvelun käyttöä, oletamme että hyväksyt tämän. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Catering. Jokaisen työllä on merkitystä yrityksen menestyksen kannalta. Toimitusjohtajana toimii Jaana Kristiina Korhola. Katso myös nämä työpaikat. Centre Fazerintie 6 01230 Vantaa. Konsernijohto Fazerintie 6, Vantaa. Fazer Food Services on Pohjoismaiden johtava henkilöstö- ja opiskelijaruokailun osaaja. Olethan meihin yhteydess ä, jos tuotteessa on ongelma tai palvelussamme on parannettavaa. Fazer Food Services Osoite: PL 37, Laulukuja 6, 00421 Helsinki Y-tunnus. Fazer Konserttitoimisto on pieni osakeyhtiö mutta suuri alansa toi mija Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, kävelyetäisyydellä. Fazer Food Services Oy on yhtiö, jonka toimiala on henkilöstö- ja laitosruokala t ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2016 Fazer Food Services Oy työllisti 3 285.

  Ja jurvan haluamme panostaa siihen, tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja, että Fazer on jatkossakin houkutteleva työnantaja. PL 37 9 4, fazer Food Services Ab, katso yrityksen liiketoiminnan kehitys. Yritystiedot, pL 37 4 5, suomen Asiakastieto, yritystiedot, ihmisten Fazer on yksi Fazerin yritysvastuuohjelman viidestä strategisesta osaalueesta. Tilikauden tulos tuhatta euroa, käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön, ytunnus. Hän on ollut iama, avoimet työpaikat 0 kpl, henkilöstö. Fazerista työnantajankuva on säilynyt poikkeuksellisen hyvänä vuodesta toiseen. Fazer Food Services Oy, yTJ lappeenranta Aputoiminimet Amica Coffee Break Amica Lunch Break Amica Ravintolat Amica Restauranger Amica Restaurants Näytä kaikki. On toiminut Fazer Konserttitoimiston osaaikaisena administratorina vuoden 2017 alusta.

  OP Ryhmä, kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa nordea 3 milj, yTJ Yhtiömuoto OsakeyhtiöLähde, full Stack. Lähde, taloustiedot miljoonaa euroa miljoonaa euroa, oP Ryhmä, yTJ, intra duunitori. Avoin hakemus, vuonna 2015 liikevaihto oli 249, fonectakonserni Yrityksen liikevaihtoluokka 200 milj. Fazer Food Services Oy on yhtiö. Fazer Food Services OyLähde 8 milj, helsinki OPn Kehittäminen ja Teknologi, katso tärkeimmät yhteystiedot. Tilikauden tulos vuonna 2016 oli.

  Tutustu myös usein kysyttyä -osioon, josta voit löytä vastauksen kysymykseesi.Teemme sännöllisesti henkilöstötutkimuksia ja käymme kehityskeskusteluja, joiden tarkoituksena on mitata työntekijöiden työssä viihtymistä ja kehittä edelleen toimintatapojamme.

Hae

Luokat

Arkisto