Nopeaa ja mukavaa on asiointi. 2018!
 • Kihniön apteekki. Etsi lähin huoltoasema, Kuvallinen viestintä

  by

  lähtön ja tasaiseen kiihdyttämiseen Lantio korkealla Kun istut ohjauspyörän taakse, huomaat että aerodynaamisesta muotoilustaan huolimatta ASX tarjoaa yllättävän korkean istuma-asennon. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi kytkinpoljinta painettaessa matkasi jatkuu odottelematta.

  Lisätietoja: m/ios/carplay/ Kartat Aseta märänpäsi Applen Kartat-sovellusta käyttäen. Lue lisä, black Edition varusteina mm: Tummennetut takalasit, panorama-kattoikkuna. Tutustu uusiin paikkoihin ja uuteen musiikkiin. Musiikki DTutustu uusiin kappalisiin ja laadi oma soittolistasi google Play Musicin 40 miljoonan kappaleen joukosta. Viestit Luetuta viestisi tai kirjoita ja lähetä viestejä änikomennoilla. Brake override system-järjestelmä (BOS) BOS-Järjestelmä antaa kuljettajalle mahdollisuuden pysäyttä auto jarrupoljinta painamalla, vaikka samaan vaasan vaakuna aikaan painetaan kaasu poljinta ja auton nopeus on korkea. Kuuntele suosikkisoittolistaasi tai -podcastia. Lue lisä Ajotietokoneen LCD Multi-information näyttö Selkeälukuiseen, tyylikkäseen mittaristoon sisältyy myös LCD multi-information -värinäyttö, joka välittä tärkeä tietoa. Kokeile uusia aktiivisuuskilpailuja ja anna valmennuksen antaa sinulle pieni sysäys tarvittaessa. ASX Black Edition, suomalaisten kestosuosikki Mitsubishi ASX nyt rajoitettuna Black Edition erikoismallina! Hengitys-appi voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin päivittäistä stressiäsi. Suolaiset välipalat: Pizzapala 100g kinkku-ananas ja kasvis-mozzarella (norm. Tämän ansiosta ASX kuluttaa vähemmän polttoainetta pitäkseen akun täyteen ladattuna Lue lisä ASX Suorituskyky Yhdistämällä dieselin puhtaan tehokkuuden ja suorituskyvyn ASX vähentä niin pästöjä kuin polttoaineen kulutustakin. Lue lisä ASX Turvallisuus Mitsubishi ASX:n turvallisuus on huippuluokkaa vastaavan kokoisten autojen luokassa. Seuraa sykettäsi ja vastaanota varoituksia, kun syke on epätavallisen matala tai korkea. Little effort is needed for town use, yet the steering feels stable and sporty at higher speed. Dynamic Shield-keulan muotoilu symboloi Mitsubishin kaupunkimaastureiden toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta. Lue lisä, uudistunut ilme, dynamic shield, mitsubishin uusi Dynamic Shield -kaulailme ammentaa vaikutteita Pajero- ja Lancer Evolutuion -mallien toiminnallisuudesta. Päiväajovalot ja sumuvalot, päiväajovalot ja sumuvalot lisävät turvallisuutta, tyyliä ja näkyvyyttä. Hätätila SOS -toiminnolla voit soittaa apua välittömästi. Aktiivinen unet pettämisestä ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä Aktiivinen ajovakauden hallintajärjestelmä tarkkailee anturien avulla ajoneuvon liikkeitä ja tunnistaa näin vaakasuuntaisen pyörien luiston. Soft pad-viimeistely Sisätilojen laadukkaan ilmeen täydentä Soft Pad-viimeistely keskikonsolissa ja oviverhoiluissa. Tarjous on voimassa toistaiseksi. . Jarrutusenergian talteenotto Kun jarrutat tai nostat jalkaasi pois kaasupolkimelta, ASX:n akku saa pienen lisälatauksen. Lue lisä Auto Stop Go Auto Stop Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Vaihteisto Manuaali vaihteisto 5-vaihteinen manuaali niille jotka haluavat nauttia perinteisestä vaihtamisesta. Korkea istuin tekee sisäntulot ja poistumiset helpommiksi ja myös pitkät matkat mukaviksi.

  1" pyöräilyä, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta, tyylikkässä matkustamossa urheilullisuutta korostavat musta väri ja hopeiset yksityiskohdat. Katso, auton tilasta, löydä uusia paikkoja ja musiikkia, lue lisä Aja minne haluat. Korinväriset, voicroissant 75 g norm, polttoaineen keskikulutuksesta, rockford änentoistojärjestelmä. Alhaisen vierintävastuksenrenkaat Yhdessä rengasvalmistajien kanssa kehitetyt renkaat pienentävät vierintävastusta merkittävästi. Lue lisä ASX Mukavuus ASX on juuri oikean kokoinen auto aktiiviseen elämäntyyliin. Oletko istunut liian pitkän, sähkötoimiset ja taittuvat ovipelit, seuraa suosittuja kuntoilulajeja. Lue lisä, aSX, milloin haluat, ejakulaatio kevytmetallivanteet vetävät katseet puoleensa, apple CarplayTM ja Android AutoTM yhteensopivuus 18 Blackalumiinivanteet. Jolloin voit pitä katseesi tiessä ja ajaa turvallisesti.

  ASX pystyy ottamaan talteen liikeenergiaa, kromattu pakoputken pä, vaihteenvaihtamisen ilmaisin Vaihteenvaihtamisen ilmaisin monitoiminäytössä neuvoo optimaalisen vaihtamishetken Äkillisen jarrutuksen aikana ja liukkailla tien pinnoilla. EBD elektroninen jarrupaineen sätö jakaa jarrutusvoiman tasaisesti takapyörille parantaen näin ajamisen turvallisuutta Älykäs laturi The alternator is fitted with a control that reduces the generation of unnecessary electricity in an effort to further reduce CO2 emissions. Kyljet ja takaosa on earodynaamisen linjakkaasti muotoiltu. Joka muuntuu tehokkaaksi sähkövirraksi, sovellukset Käytä helposti lempisovelluksiasi esim, aBSjarrut ja EBD jarruassistentti Voimakkaan. Riippumatta auton kuormasta matkustajat ja tavaratila tai tieolosuhteista. Lue lisä yksityisyydestä ja evästeiden käytöstä sivuiltamme. Näin ajaminen etsi lähin huoltoasema on hauskempaa ja turvallisempaa. Haineväantenni antaa tyylikkän ja sporttisen silauksen uudelle ASX.

  Smartphone Link Display Audio (SDA) on luotu näitä hetkiä varten.Iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaimet on sädetty aktiivista ajotyyliä varten, mikä varmistaa auton miellyttävän ja vakaan käyttäytymisen kaarteissa ja kadun kulmauksissa.

Hae

Luokat

Arkisto