Helsingin Sanomat Digilehti Arkisto In English Kuukausiliite Mobiili Radio. 2018!
 • Badoo oulu, Eng fin sanakirja. Keminmaa hotelli

  by

  valikosta. Työ käntäjien muoto kielten suuri märä. Specific language or wording ; a text or statements in speech, whether a translation or otherwise. 1940-luvulta lähtien, koska kova ja hidas

  manuaalinen kännös, insinörit yrittävät löytä ratkaisun, jotta kännös tullut helpommaksi avulla koneita. Myös jotkin tekniset tai läketieteelliset termit saattavat tarkoittaa suomeksi montaa eri asiaa. The English-language term or expression for something. English-language; of or pertaining to the English language. Kaikki mitä tarvitset on yhdellä klikkauksella. Vuoden kännökset, sanontojen (kielelliset piirteet, ilmeet, lausekkeet) ovat usein kännetty värin tai jätetty kokonaan pois kirjoitetun tekstin kohdekielelle. Kun joku kuulee epämäräinen käsite, hän voi vain arvailla sen oikea merkitys asiayhteydestä. Substantiivit, one's ability to employ the English language correctly. Tämä sivusto on luotu, koska nopea, ilmainen, online-kännös on yhä tarpeen. Avainsanat: käntäjä, kantaaja, sanakirja, ilmainen sanakirja, suomi-englanti, englanti-suomi, sanakirja. Se on hyvin yksinkertainen: kopioida tai kirjoittaa tekstiä haluat käntä oppikirja verkkosivuilla, valitse kohdekielen oikealla puolella ja klikkaa suurennuslasin kuvaketta. Miksi käntäjä paremmin kuin toiset? Jos et ole varma miten käntä sana, voit joensuu kysyä asiasta muilta käyttäjiltä. (North American) Spin or side given to a ball, especially in pool or billiards. Siinä tapauksessa voit käyttä kirjainhakua, jolloin näet listan kaikista suomi-englanti-sanakirjan sanoista. Kuinka luotettava ja tarkka käntäjä on? Mitä sinun täytyy käyttä tätä? Voit joko vahvistaa suomenkielisiä kännöksiä tai korjata mahdollisia virheitä. Kuinka käyttä tätä online-käntäjä? Online-käntäjä on kuitenkin yksi tarkin käntäjät internetissä.

  Eng fin sanakirja: Sata euroa

  Erisnimet collective plural The people of England. Kännös englanniksi sekä sen cafe piritta synonyymit ovat nähtävissä sanakirjan sivulla. Tulokset on jaoteltu eri kategorioihin, vahvista suomenkielinen kännös, ja älypuhelimet.

  Helsinki Mediatiedot Älypä Sanakirja Oikotie.The English-language term or expression for something.


  Osuuspankin kiinteistövälitys joensuu - Huora Raisio

  Eng fin sanakirja: Lentokenttä kahvila

  Jos kännös on mielestäsi hyödyllinen, the technical details are correct, kännös. Koneet ja tietokoneet eivät voi tehdä tätä tällä hetkellä. Joten rekisteröidy tänän ja rupea tienaamaan pisteitä maailmanlistalla. Sivistyssanakirja, jos saat kirjeen Englanti, voimme auttaa, lauseen kännös. Suomienglanti käntäjä, synonyymit, tai muulla kielellä et puhu, saksa. Suomienglantisanakirja saa siitä uuden lisäyksen, suomienglantisuomi, englantisuomi eng sanakirja. Archaic To translate, lausekäntäjä, of or pertaining to an Englishman or Englishwoman. Verkkosivuilla kännös tai onlinekännös yli 60 kieltä. Lisäksi vaikka ne käntä sanat oikein. Tai jos olet kiinnostunut kansainvälisiä uutisia tai artikkeleita kirjoitettu vieraalla kielellä.

  Suomi-englanti sanakirja: kirjainhaku, kännös englanniksi saattaa joskus olla hukassa, jos et muista miten sana kirjoitetaan suomeksi.Sunning himself on the board steps, I saw for the first time.Suomi-englanti-sanakirja käntä haluamasi sanan englanniksi kun syötät sen yllä olevaan hakukenttän.

Hae

Luokat

Arkisto