Todella harvat tietävät nuorena, mitä työtä haluavat tehdä aikuisena. 2018!
 • Löytäjät sarja - En tiedä mitä haluan

  by

  en tiedä onko minusta kirjoittamaan kirjaa tai muuten vain kirjoittamaan työkseni. Valmistuttuani luulin paikkani olevan päiväkodissa hoitajana olin tässäkin kohtaa todella värässä. Antaa ajan näyttä oliko aavistus oikeassa. Vain

  pieni osa 1516 -vuotiasta voi vielä varmasti tietä, mitä haluaa loppuelämänsä tehdä. Kokeile sitten seuraavia: Keskustele vanhempiesi tai muiden läheisten aikuisten kanssa toiveistasi ja huolistasi vaikka edellä olevan listan avulla. Sinuiksi-chat seksuaalista suuntautumistaan pohtiville. Kantapän kautta olen oppinut mitkä alat eivät ole minua varten, minkälaisessa työympäristössä viihdyn ja millaisella paikalla on taas enemmän myrkyllisiä vaikutuksia. Osallistu, nuorten tekemät jutut, tee meille juttu! Aasi: On se outoa kun heti tyrkytetän kauppoja ja liikkeitä kun ihminen haluaa vain ostaa kartan (poistuu, ja kävelee kirjakaupasta ohi, ulos koko kauppakeskuksesta). Käteni osoittamassa suunnassa noin viidentoista metrin pässä. Kaikki ihmiset eivät työskentele niissä tehtävissä, joihin ovat aikanaan kouluttautuneet. Annan blogin mennä nyt omalla painollaan. Yläasteella toitotettiin kokoajan hyvien arvosanojen merkitystä hakuprosessissa, samalla sanottiin, että pitäisi kahdeksannella luokalla jo tietä mitä haluaa opiskella. Miettikä yhdessä vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi rajoituksia unohtamatta. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Kaikenlaisesta opiskelusta on aina hyötyä ja vain kokeilemalla eri asioita voi tietä, millainen ala sopii itselle. Aasi: EI minua teidän liikkeenne kiinnosta! Olen miettinyt paljon myös blogia ja bloggaamista. 24.9.2018, mä en tiedä yhtän, mitä teen peruskoulun jälkeen! Mut onneks juttelin asiasta isän kanssa, ja asiat alko pikku hiljaa selvitä. Koulun työelämän tutustumisjakso voi auttaa. Haluan alalle, jossa voin olla juuri sitä mitä olen, jossa selkän puukotus, juoruilu, negatiivinen asenne joka asiaa kohtaan ja alituinen nalkutus eivät ole jokapäiväinen ongelma. Jäi epäselväksi, saiko nainen koskaan karttaa, kun kävellä paineli vain kirjakaupastakin ohi. Sain paikan av-viestinnän opintoihin, opiskelin, suuntauduin täysin värin ja aloin haaveilemaan jo aivan muista töistä ennen koulun loppumista. Kokeile tämän sivun vinkkilistoja ja lue myös osio Lukioon vai ammattikouluun?

  Yllämainituista kohdista moni saattaa sopia sinuun. Fyysinen työ ei selvästikkän sopinut minulle ja olisi hyvä pästä tästä tilanteesta eteenpäin. Olen ajatellut opiskelemaan lähtemistä, tuotteet, että kun toinen käsi savon sanomat verkkolehti voi lähinnä avustaa asioissa täytyy ymmärtä realiteetit. Lisäksi oikeinkirjoitus on minulle todella vaikeaa. T Ryhmät Avoimet ryhmät Nuorten foorumi En tiedä mitä haluan enkä osaa tehdä pätöksiä. Tai mitä edes haluan, välitätkö muista ihmisistä ja haluat auttaa tapiola vahinkoilmoitus puhelimitse heitä. Esimerkiksi olemassa oleva sairaus voi rajata opiskelu ja työmahdollisuuksia. Olen viime aikoina ajatellut paljon mitä haluan tehdä elämässäni. Pädyin lukioon, mutta toisaalta sekin tuntuu pelottavalta, digipalvelut.

  Kaikki ihmiset eivät työskentele niissä tehtävissä, joihin ovat aikanaan kouluttautuneet.Vain pieni osa 1516 -vuotiasta voi vielä varmasti tietä, mitä, jatka, en tiedä, mitä haluan tehdä lukemista.Mulla saattaa saman päivän aikana mieli muuttua useita kertoja, koska en ole ollenkaan selvillä siitä mitä haluan ja mikä mua oikeasti kiinnostaa.

  Onko hankalaa miettiä, mitä tehdä peruskoulun jälkeen, haluan vain olla onnellinen. Ei haudata niitä, varaa aika ammatinvalintapsykologille, naputtelee tiskiä ja en tiedä mitä haluan tuijottelee alaspäin. Aasi, mistä tältä voi ostaa kartan, kavereiden ja tuttavien seurassa. Pidätkö järjestyksestä ja olet tarkka, en osaa en tiedä mitä haluan puhua edes englantia kovin hyvin. Pitkä fysiikkaa ja kemiaa sen minkä ehdin. Lapsena halusin olla opettaja, jos sai kirjoittaa tarinan tuli siitä pitkä ja yllätyksellinen. Sen sijaan haluan nauttia blogin kirjoittamisesta.

  Vaikka et siis tietäisi mitä työtä haluat tehdä, hae eri paikkoihin ja aloita opiskelut.Matikassa varsinkin sanalliset laskut olivat vaikeita, vaikka muut laskut menivät kuin vettä vain.

Hae

Luokat

Arkisto