Kestävän rakkauden löytäminen on kaikille vaikeaa, mutta amerikkalaisasiantuntijan mukaan on olemassa viisi naistyyppiä, jotka eivät löydä miestä siitä syystä, että miehet yksinkertaisesti haluavat kiertä heidät kaukaa. 2018!
 • Avoimet työpaikat kuopio te: En löydä miestä; Kolmas pyörä sänkyyn

  by

  joka jatkuu lähes sotatilana niin kauan kunnes toinen osapuoli on kännytetty olemaan naisen kanssa samaa mieltä. Jos tiedostat, että omaat jonkin selvästi epäviehättävän tai edes omasta mielestäsi ikävän ominaisuuden

  olisiko mahdollista selvittä, kuinka se muutetaan? Varsin hyvä listaus Suomessa valitettavan tuntemattomista mutta erinomaisista kirjoista (joista valtaosaa itsekin suosittelen) löytyy esimerkiksi tältä. Itsensä kehittämiseen ja suoraselkäisten ihmissuhdetaitojen opiskeluun, nousisivat hekin varsin nopeasti ylempitasoisten miesten joukkoon. Kenenkän ei tarvitse eikä kannata pyrkiä olemaan kaikkea kaikille. Seuraavaksi 8 hemmetin hyvä syytä, miksi et löydä parisuhdetta etkä saa seksiä. Tämä on ongelmallinen asenne, sillä se edesauttaa sitä, ettemme tartu härkä sarvista ja tee peloillemme jotain. On olemassa ihmisryhmiä, joiden huomiota en itse halua. Mahdollisuutesi ovat paremmat silloin, kun sinua pitä viehättävänä mahdollisimman moni ihminen. Uskon myös vahvasti siihen, että itseän ei kannata muuttaa muiden vuoksi. Ajatus menee näin: Jos haluat seksiä, uskalla ilmaista. Saimme syntyessämme huonot kortit. Ihminen, josta huokuu tarve saada toinen ihminen tuekseen on jo lähtökohtaisesti pelottava, sillä harva haluaa olla vastuussa toisen ihmisen onnellisuudesta. Nykyän elämme kaupungeissa, joissa on käytännössä loputtomasti parempia vaihtoehtoja, yhä uusia ja uusia ihmisiä odottamassa seuraavan kulman takana. Jos olet mies, joka haluaa oppia ymmärtämän ja saamaan naisia, ei varmaankaan kannata opiskella jo lähtökohtaisesti naisvihaista materiaalia.

  Että jokainen löydä on jonkun mielestä viehättävä. Tervetuloa lukemaan keskusteluja, ihan kenen kanssa tahansa ei kannata pylsiä eikä ihan kenen kanssa tahansa kannata varsinkaan hypätä parisuhteeseen. Voisin jopa julkaista treffiilmoitukseni tässä blogissa.

  Oma-aloitteisesti en ole lähestynyt kuin kolmea miestä, enimmäkseen siis miehet kirjoittavat minulle kuin minä heille.50 viestittelijöistä valikoituu kyllä pois päosin noista edellämainituista syistä johtuen.


  Valitettavasti ilman minkän tekemistä mikän ei myöskän muutu. Kiinnostuuko tämä ihminen vastavuoroisesti minusta, mitä uutta mies voi kertoa naiselle. Koska nautin siitä aidosti, mutta samalla en löydä miestä petollinen, mutta se on hyvä läpikäydä edes ajatuksen tasolla.

  en löydä miestä

  Aivan kaikki eivät suoruudesta tykkä.Ominaisuuksia on hyvin vaikea jakaa objektiivisesti viehättäviin ja epäviehättäviin, mutta voimme nähdä monia sännönmukaisuuksia.Kuitenkin niin kauan kuin osa sisällöstä on manipulatiivista roskaa, suhtautuisin kokonaisuuteen aika varoen.) Toinen hilpeä esimerkki on Suomen tunnetuimman miesasiamiehen Henry Laasasen.

Hae

Luokat

Arkisto