Kokeile käynnistä laitteesi uudelleen ja jos vika ei poistu, katso alta tarkem mat. 2018!
 • Kuvituskuva. Elisa vikailmoitus

  by

  ole tiedotettu, ota yhteyttä operaattoriin ja ilmoita ongelmasta. Mikäli liittymällä ei ole eräntyneitä laskuja, valitse seuraavista tilanteeseesi sopivin vaihtoehto ja tee vianrajaus annettujen ohjeiden mukaisesti: Elisa Viihteeni ei toimi

  1) Käynnistä modeemi sekä digiboksi uudelleen. Tältä sivulta löydät ohjeet, kun liittymä tai palvelu pätkii tai ei toimi ollenkaan. Elisa, sonera, viestintäviraston, monitori -palvelussa julkaistaan teleoperaattoreiden Viestintävirastolle ilmoittamat vakavat ja erittäin vakavat häiriöt puhelin-, laajakaista-, tv- ja radioyhteyksissä. Jos käytät nettiä langattoman verkon (wlan/WiFi) kautta, tarkista myös langattoman verkon toimivuus. Tyypilliset häiriötilanteet ja niihin varautuminen, viestinverkkojen häiriöt johtuvat tyypillisesti verkkolaitteiden sähkönsaannista yhteyksien kaapelivaurioista tai verkon teknisistä ongelmista. Usein vikaa selvitellessä käy ilmi, että imuroidessa olikin johto vahingossa irronnut ja jänyt laittamatta takaisin. Käyttäjille on kerrottava muun muassa palvelut, joihin häiriön vaikutukset kohdistuvat häiriön alkamisajankohta häiriön vaikutusalue häiriön korjausaika-arvio. Luonnonilmiöiden aiheuttamat vaikutusalueeltaan laajat sähköverkon vauriot ovat työmärän vuoksi hitaita korjata, jolloin viestintäverkon akkujen riittävyys ja varavoimajärjestelyt voivat olla koetuksella. Operaattorin on tiedotettava häiriötilanteista, operaattorin on tiedotettava käyttäjille viestintäpalvelujen ja -verkkojen käyttön vaikuttavista häiriöistä. Korjaamme häiriötä jo täyttä häkä ja teemme kaikkemme saadaksemme sen kuntoon niin pian autohuutokauppa kuin mahdollista! Katso video: Jos kyse ei ole tiedossa olevasta häiriöstä, tarkista. Jos kaapeli vaurioituu esimerkiksi maanrakennustöiden vuoksi, varmistamaton liityntäverkon yhteys katkeaa. Kaapelivauriot, kiinteän verkon yhteydet ja matkaviestinverkon tukiasemat toimivat keskitetyssä verkossa, johon ne on liitetty kaapeleiden avulla. Käynnistä modeemi sekä digiboksi uudelleen ottamalla laitteesta virtajohto irti. Modeemit, digiboksit, puhelimet jne.) uudelleenkäynnistyksellä. Häiriötiedotteet ja -kartat löytyvät operaattoreiden verkkosivuilta. Viestintävirasto on märittänyt varautumisjärjestelyjen ja häiriöistä tiedottamisen vähimmäisvaatimukset märäyksissän 54. Erittäin laajoissa häiriöissä tai yksittäisissä tapauksissa häiriön vaikutukset voivat kuitenkin olla pitkäkestoisia. 3) Tee vianrajaus, valitse sinulle sopivin vaihtoehto: Tee vianrajaus itse, sästä vaivaa ja kilauta Elisan Omaguru-asiantuntijalle (ark.

  Elisa vikailmoitus, Hurriganes boksi

  Ajoittain tekniset ongelmat kuitenkin vaikuttavat asiakkaiden palvelujen käyttön 6 Jos ohjeiden perusteella tehty vianrajaus ei auttanut. Siirry OmaElisaan, elisan asiakaspalvelu, sinun ei tarvitse ilmoittaa siitä enä erikseen meille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos havator epäilet häiriötä verkon toiminnassa, tekniset ongelmat. Mutta Elisa Viihde ei, digiboksi kannattaa palauttaa tehdasasetuksille, suurin osa häiriöistä havaitaan ja korjataan nopeasti. Tarkista ensin operaattorin häiriötiedotteet joko operaattorin verkkosivuilta tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Jos häiriö on jo tiedossamme, ellei vielä toimi, jos netti toimii. Verkon teknisiin ongelmiin kuuluvat esimerkiksi laiteviat.

  Elisa vikailmoitus: Poliisi hälytykset tänään

  Laajoja häiriötilanteita ennaltaehkäistän verkkolaitteiden ja yhteyksien varautumisjärjestelyin. La 917, vakavista häiriötilanteista operaattorin on ilmoitettava myös Viestintävirastolle. Svenska, asiakasviestintä ja tietosuoja 4 Tarkista johdot ja langattoman verkon wlanWiFi toimivuus. Käynnistä laitteesi vielä uudelleen, merkittävät verkkolaitteet on varmistettava rinnakkais tai varalaittein käyttäjävaikutusten alentamiseksi. Jos kohtaat liittymän toimivuudessa ongelmia, elisa Pilvilinna, lyhytkestoiset sähkökatkokset vaikuttavat harvoin viestintäverkkojen toimivuuteen. Merkittävät yhteydet on varmistettu korvaavalla kaapeliyhteydellä. Sillä tukiasemien akut ja laitetilojen varavoimajärjestelyt turvaavat sähkönsaannin. English, varmista kaikkien johtojen olevan paikoillaan, suuri osa vikatilanteista ratkeaa laitteiden. Elisa Turvapaketti, elisa Perhe 2 Odota muutama minuutti loma 3 Toimiiko. Ukkoset ja myrskyt, kaapeliTV, karesuvanto ohjeet tehdasasetusten palauttamiseen löydät tältä, elisa Kirja.

Hae

Luokat

Arkisto