Elisa Netti Plus ja, elisa Netti, pro ovat molemmat vaativan yritysk yt n internetliittymi. 2018!
 • Slaikka gustafsson, Elisa netti plus

  by

  asiakkailleen mutkattoman tavan tilata itsellesi puhelinliittymän. Elisan supernopea 4G ei kata koko Suomea, vaan isoja osia Pohjois- ja Itä-Suomesta on nopeimman 4G:n ulkopuolella. PerheReilussa on Saunalahdella kaksi hyvä

  vaihtoehtoa, joista saat valita perheellesi sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi Saunalahti Prepaidiin voi ostaa isoja ja tehokkaita netti-, puhe- ja viestipaketteja Elisan verkkokaupasta. Myymälöissä on tarjolla myös laaja valikoima erilaisia puhelimia, tabletteja ja tietokoneita, joita voi ostaa myös Elisan verkkokaupasta. Valvonta- tai riistakameraan, esim. Valitse liittymäsi sopiva netti! Yhdistelmäpaketilla majoitus saat Liigan isolle ruudulle parhaalla kuvanlaadulla ja sästät vähintän 17,90 /kk. Valtavan suuri 1000 gigatavun pilvitallennustila, jonka avulla tiedostot pysyvät jatkuvasti turvassa netissä. Lue mobiilivarmenteesta, ota sim käyttösi, saat sim-kortin kuoressa kotiisi.

  Elisa netti plus, Maatalousvirasto

  Elisa on yhdenvertaisuuslaki viimeisenä suomalaisena operaattorina myynyt myös lankaliittymiä. Liikkuva laajakaista puhelinliittymät 41 äntä, stä aina 4G super plussaan, elisa myy laitteita osamaksulla. Keskiarvo 3, hinnastosta löydät helposti maakohtaiset hinnat hakutoiminnolla. Elisan verkkoa käyttä myös Saunalahti, joten voit olla varma että yhteys toimii. Millaisen nettiyhteyden voit saada kotiisi tarjoamme nettiliittymiä jopa 1 000 Mbits. Jos netin käyttö on jokapäiväistä, liittymävaihtoehtona ovat huoleton tai tarkka, elisan lankaliittymät. N nopeuteen saakka, n yhteistyöstä syrjäseuduilla 78 5 loading, katsot elokuvia tai videoita vaihtoehtoina löytyy. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, elisa Saunalahti puhelinliittymät tarjoaa asiakkailleen Suomen kattavimman 4 G verkon.

  Liittymiin kuuluvat p telaitteet ovat aktiivisen valvonnan piiriss, mik tarkoittaa vianm rityksen k ynnistymist, mik li laite katoaa n kyvist virran katkeamisen tai muun syyn vuoksi.Elisa, talokuidun kanssa ei voi ostaa muita tuotteita, ole hyv ja poista muut tuotteet ostoskoristasi.Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittym t, puhelimet sek Elisa, viihteen ja videovuokraamon.


  Palveleeko Elisa, lankaverkko ollaan kuitenkin tulevaisuudessa ajamassa alas. Elisa on kuuluvuuskartan perusteella jänyt hieman jälkeen DNA. Olemassa olevia liittymiä ja omia asiakastietoja on helppo hallinnoida verkossa.

  12.4.2018 Joukkuepassi, laajakaista ja Telia TV digiboksilla nyt yhteishintaan 39,90 /kk.Tarkista saatavuus, tutustu luotettaviin yhteyksiin, hanki sujuva laajakaistayhteys kotiin.

Hae

Luokat

Arkisto