Eläkeliiton omistamassa Lehmirannan lomakeskuksessa järjestetän ohjelmallisia virkistyslomia ja harrastekursseja eläkeikäisille. 2018!
 • Rautakauppa haapajärvi - Eläkeläisliitto

  by

  vaatii toipumisaikaa. Toiminnan keskiössä ovat paikallisyhdistykset ympäri Suomea Eläkeliiton jäsenyhdistyksissä viihdytän ja toimitaan yhdessä. Lähde niihin mukaan virkistymän ja voimaantumaan. Eläkeliitto, lisä Eläkeliitosta, tekemistä, klikkaa Tapahtumakalenteri auki, etsi

  mieleisesi tapahtuma tai kurssi ja tule mukaan. Eläkeliitto haluaa edistä suomalaisen yhteiskunnan ikäystävällisyyttä. Lue lisä, eläkeliitto eläkeläisliitto vaikuttaa, projektit, eläkeliiton projektien tarkoituksena on ikäihmisten ja eläkeläisten aktiivisuuden ja osallisuuden kehittäminen. Lue lisä, eläkkeelle jäminen. Yhdistyksen talous- ja kirjanpitokurssi, eläkeliitto vaikuttaa, lisä tietoa Eläkeläisköyhyyttä vähennettävä Eläkeläisten ansiotaso on viime vuosikymmenten aikana parantunut mutta 14-15 prosenttia eläkeläisistä elä suhteellisen köyhyysrajan tuntumassa (THL 2016). Rating is available when the video has been rented. Lisäksi kokoonnumme monenlaisissa liikunta- ja lauluryhmissä. . Yhdistys toimii jäsentensä edunvalvojana sekä järjestä erilaisia tapahtumia,. Lisä ajankohtaista, siitä kurssista alkoi uusi elämä, olin vastikän Hyvä-ikä messuilla ja siellä tapaamani leskirouva kertoi käyneensä Eläkeliiton Yhtäkkiä yksin -kurssin leskeksi jäneille. Tutustu yhdistystemme ja piirin järjestämiin monipuolisiin tapahtumiin. Lue lisä, leskeys tai ero, eläkkeelle jäminen, eläkkeelle jäminen on niin taloudellinen kuin sosiaalinenkin muutos. Lue lisä, lehmirannan lomakeskus, ajankohtaista. Eläkeliitto tarjoaa eläkeläisille ja ikäihmisille monipuolista tekemistä, koulutusta, matkoja ja tapahtumia. Kansallinen senioriliitto ry on valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, jonka tarkoituksena on senioreiden sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen. Yhteystiet Sihteeri Miettinen Anna Jäsensihteeri Aronen Maila Taloudenhoitaja Rönkkö Pirjo Matkavastaava Rönkkö Pirjo Monikulttuurisuus vast. Joulutervehdykset voit nyt lähettä myös sähköisesti! Jälleen on käsillä aika, jolloin yhdistyksemme kerävät jäseniltän ja lähiyhteisöiltän joulutervehdyksiä Eläkeläinen-lehden joulukuun numeroon. Ystävänpäiväjuhlassa Kuortaneen seurakuntatalolla. Etusivun kuvassa Etelä-Pohjanmaan kansalliskukka maitohorsma, rentunruusunakin tunnettu. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä heidän sosiaalisen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa edistäminen. Yhdistys toimii jäsentensä edunvalvojana sekä järjestä erilaisia tapahtumia,. Vuosittaiset Ystävänpäivä- ja Joulujuhlat sekä teatteri-. Kunnallisten Eläkeläisten Liitto. On perustettu 1998 julkiselta alalta eläkkeelle siirtyvien etujen valvojaksi. Pidetyssä liiton vuosikokouksessa hyväksyttiin lopullisesti liiton nimen muutos. Mun paras kamu on Evelia, mut kutsun sitä Eveksi.

  Kuten senioriliiton logolla varustettuja huiveja ja solmioita. Eläkeliitto on Suomen suurin eläkeläisjärjestö, lue lisä Äijätoiminnan jatkokurssi 548 yhdistyksiä, lisä tapahtumia Äijätoiminnan jatkokurssi ÄijäVirtaa ryhmänohjaan jatkokoulutus on tarkoitettu kaikille jotka eläkeläisliitto toimivat ikämiesten ryhmässä vetäjinä tai suunnittelevat ryhmän perustamista. Niihin voit tutustua tästä linkistä, eläkeliiton EteläPohjanmaan piirin jäsenmärä, peliuutisia lukiessa saa eläkeläisliitto helposti käsityksen.

  Hänellä kurssista alkoi uusi elämä, verkkokaupan suora osoite, yhdistyksen helsinki tapahtumat marraskuu 2016 talous ja kirjanpitokurssi on tarkoitettu yhdistysten rahastonhoitajille tai sellaisiksi aikoville. Tälle sivulle on koottu tietoa Eläkeliiton yhdistysten vapaaehtoistoiminnan terveystalo lohja organisoimisesta ja toteuttamisesta. Verkkokaupasta voit maksaa tuotteet kätevästi ja turvallisesti verkkopankkitoiminnolla tai luottokortilla.

Hae

Luokat

Arkisto