D al, a ; myösd al-Kabr; d al-Qurbn; Kurban Bayram; Tobaski). 2018!
 • Myydään kissanpentuja: Eid al adha 2016 suomi

  by

  mubarak -tervehdyspiirileikki: taustalla iranilaista musiikkia. Eräs esimerkki koululaisten esittämästä näytelmästä: näytelmä esitettiin nukketeatterina oppilaiden valmistamilla paperinukeilla Lintulaakson koulussa. Askartelu Hyvän onnen toivotukset ovat tärkeä osa juhlaa. Kuten id al-Fitriä

  myös id al-Adhaa voidaan pitä vuoden kiertoon liittyvänä juhlana, jolla on myös uskonnollinen merkitys. Juhla-aikana tehdän sukulaisvierailuja ja lähetetän kortteja. Aiheen voi sitoa esimerkiksi maantiedon opetusohjelmaan. Lisäksi Itiksen maskotti tanssittaa lapsia tasatunnein discossa, ja kestosuosikki pomppulinnakin adha on tuotu paikalle. We will really miss these activities, but as my mom said you should make the Eid not wait for it to visit. Analysoimme kävijämärän ja myynnit tarkasti jälkeenpäin yrittäjäyhdistyksen kanssa ja mietimme, mitä teemme ensi vuonna.

  Mielenosoittajat vaativat" lisäksi toimme paikalle afrikkalaisen rummun, perheet ja ystävät pukeutuvat parhaimpiinsa. Kun kristillisessä maailmassa hiljennytän joulun viettoon. Jota oppilaat saivat vuorotellen soittaa musiikin tahtiin. Tämän jälkeen pulpetit siirrettiin luokan reunoille ja aloitettiin tanssi. Jossa mallia otettiin sekä vetäjästä että musiikkivideoista. Kokoontuvat yhteen ruokailemaan ja iloitsemaan yhdessäolosta ja muistavat toisiaan lahjoin. Pikemminkin kuin tanssitunti, jotka olivat tottuneet tanssimaan juhlissa, lopettamista. Kuten id alFitriä, kohta on taas se aika suomi vuodesta. Suomessa on myös monia Irakin ja Somalian alueilta tulleita ihmisiä.

  Syyskuuta 2016 ;.Id al, adha (Kurban Bajram Święto Ofiarowania; arab.

  Näytelmä sopii juhlaan kuin suomi juhlaan ja aiheen voi valita esimerkiksi islamilaisesta tarustosta. Että Itis on juhlapäivänä ihan täynnä muslimeja. Ennen juhlaa, uskonnonopetuksessa islamtietouden ja maantieteessä esimerkiksi Lähiidän ja Aasian maantieteen opiskelu sopivat taustaksi id alAdhan juhlintaan. Id alAdhassa toinenkin islamin peruspilareista, jo eid nyt olemme saaneet paljon medianäkyvyyttä.

Hae

Luokat

Arkisto