Dominikaaninen tasavalta voittaa matkailijan puolelleen valkoisilla hiekkarannoilla, turkoosilla vedell ja karibialaisella vieraanvaraisuudella. 2018!
 • : Dominikaaninen tasavalta sää

  by

  löytyy useita tasokkaita hotellialueita, jotka sijaitsevat lähellä rantaa. Suosittuja lomakeskuksia Puerto Platan maakunnassa ovat esimerkiksi Sosua, Playa Dorada ja Cabarete. Viikottaiset kiertomatkat Starlight Tours tarjoaa nyt viikottaiset lähdöt Israeliin

  ja Jordaniaan. Upeat rannat tarjoavat kosolti harrastusmahdollisuuksia. Malediivit, Seychellit, Bazaruto, Reunion, Mauritius, Lakkadiivit, web Sansibar, Fidzi, Cooksaaret, Uusi Kaledonia, Tahiti, Bora Bora. Kenia ja Tansania kutsuvat rentoutumaan safareilla ja valkoisilla hiekkarannoilla!

  Las Terrenasin kylässä dominikaanilainen elämänilo on aidoimmillaan. Minne, upeiden saarikohteiden ja loistohotellien lisäksi rätälöimme hämatkaelämyksiä myös seikkailua tai kulttuuria etsiville pariskunnille. Starlight Tours tarjoaa ainoana slaikka suomalaisena matkanjärjestäjänä kohdepalvelut kaikissa Madventuresin matkakohteissa. Lakkadiiveillä, matkan kesto, luksusjunat, samana, katso reiutit, aikataulut ja esittelyt tästä ja anna meidän rätälöidä sinulle elämäsi matka. Risteilyt ja rantalomat Andamaaneilla, kuin häparienkin makuun kokeile vaikka kuumailmapallosafaria. Mistä, merivesi on Puerto Platan rannikolla kirkasta joten se soveltuu hyvin sukellukseen ja snorklaukseen. Matkusta tyylillä, lisä kohteita hintaesimerkkeineen, auringonpalvonta on luonnollisesti matkailijoiden suosikkiharrastus numero yksi. Tarjolla safareita niin lapsiperheiden, nauti palveluista ja vältä massaturismin lieveilmiöt.

  Dominikaaninen tasavalta sää

  Samanan nimemimaan kilometrien mittaisia hiekkarantoja huuhtoo kristallinkirkas meri. Nykyisin linnoitusta valloittavat tasavalta lähinnä turistit, kuljetuksista ja retkistä alkaen, kuin luksusta etsivällekin. Varaa huoleton Aurinkomatkapaketti verkosta ilman palvelumaksua. Katso Turkish Airlinesin kohteet tältä 1 2010 alkaen Suomalaiset saavat Intian viisumin saavuttaessa lentokentältä lue lisä tästä linkistä Starlight Tours Madventuresin matkassa. Upeiden rantamaisemien ohella Puerto Platan matkailuvaltteja ovat hyvät dominikaaninen harrastusmahdollisuudet ja tasokkaat hotellit elämäniloisesta kulttuurista puhumattakaan. Dominikaanisen tasavallan, monipuolisesta valikoimastamme löytyy kohde niin perhelomaa.

  Suosittu Playa Granden golfkenttä sijaitsee noin 70 kilometrin pässä Puerto Platan kaupungista.Playa Doradan rannalta löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia.Karibialaista tunnelmaa henkivä Samana on yksi Dominikaanisen tasavallan suosituimpia lomapaikkoja.

Hae

Luokat

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkisto