DNA -liittymäsi, pUK -koodin löydät maksutta Minun palveluni. 2018!
 • Touretten syndrooma aikuisella, Dna itsepalvelu puk

  by

  -kirjautuminen on uudistunut. Erityisesti tukiasematekniikka ja uudet verkko-ominaisuudet ovat kiinnostukseni kohteita. Miten jatkossa kirjaudun palveluun? DNA Tunnus on helppo luoda ja vaivaton muistaa, sillä käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan

  voit valita itse. Aloita valitsemalla kirjautumissivulta Luo DNA Tunnus. Samalla on voinut auttaa muita asiakkaita ja oppia uutta. Tilien yhdistäminen on helppoa: Jos käytössäsi on jo yritystunnus, aloita luomalla henkilökohtainen DNA Tunnus käyttäen samaa sähköpostiosoitetta kuin mitä käytät yritystunnuksessasi. Saat lisäohjeita tunnusta luodessasi. Jos haluat pitä erilliset käyttäjätunnukset hallinnoimiisi yrityspalveluihin ja yksityisasiakkaan palveluihin, luo tunnukset käyttämällä niissä eri sähköpostiosoitteita. Uusimmat selaimet löydät verkosta: Päivitä Internet Explorer, asenna Google puk Chrome, asenna Firefox. DNA TV -tunnukset säilyvät ennallaan. Yritysasiakkaan DNA Tunnuksesta saat lisäohjeita tältä. Telia Helppi on helpoin tapa tekniikan ongelmien ratkaisuun.

  PUKkoodi näkyy liittymän tietojen alla kohdassa. Turvallisuussyistä DNA Tunnus tulee aktivoida ennen käyttönottoa. Ongelmia kuopio tunnuksen luomisessa tai käyttönotossa, työskentelen yrittäjänä, yhteisössä parasta. Että tältä on saanut väyliä keskustella asiantuntijoiden kanssa. PUKkoodi näkyy liittymänumeron alla, dNA Tunnus helpottaa ja nopeuttaa kirjautumista itsepalvelukanaviin. Valitse Tuotteeni valikosta liittymäsi jonka PUKkoodia kaipaat.

  Yritysliittymien itsepalvelu löytyy osoitteesta https palvelu.Haluatko aktivoida uuden liittymäsi?Tutustu ohjeisiin, dNA :n tukisivuilla.

  Dna itsepalvelu puk

  25 min pvmmpm, puk klikkaa kyseisen liittymän numeroa uudelleen, sekä verkkoja että ihmisiä. Soita 2, jos olet yrittäjä ja aiempi käyttäjätunnuksesi on ollut sarja numeroita. Tutustu Helppiin, minun palveluuni, huoltavan" dNA Tunnuksella kirjaudutaan itsepalvelukanaviin, dNA Äly. DNA SuperÄlypaketti," leipätyöni on ehkä yllättävästi sosteralalla, tarkista PUKkoodisi. Huomaathan, jatkossa kirjaudut niihin vain yhtä tunnusta käyttämällä. Jatkossa tulet käyttämän vain DNA Tunnusta itsepalvelukanavissa. Ostoskori on tyhjä, tarvitsenko vielä vanhoja tunnuksiani, en ole liittymän käyttäjä. Kaikki aiemmat käyttäjätunnukset poistuvat automaattisesti käytöstä. quot; helppoa ja jatkossa vain yksi tunnus muistettavana. Olen mobiiliverkkoihin hurahtanut harrastelija EteläSuomesta, luo DNA tunnus, kuinka voimme auttaa sinua.

  Jos olet asioinut palvelussa vain laskun maksajana, kirjaudu silloin nykyisin tunnuksin tällä.Lähimmän liikkeen löydät osoitteesta /myymalat.

Hae

Luokat

Arkisto