Näitä pentuja ei voi varata kennelistämme puhelimitse tai sähköpostitse vaan ennen varausta tulee käydä vähintän kerran kennelissämme tutustumassa rotuun, pennun vanhempiin ja pentuihin. 2018!
 • Hindulaiset hautajaiset, Dalmatialaisen pentuja myytävänä

  by

  katsottu nyt 5525 kertaa. Katso kaikki rodut myydän chihuahua pentu narttu (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut chihuahua-kasvattajat. Pentueessa on 2 tricolour poikaa ja creme tyttö. Emo tiibetinspanjeli ja

  iskä lyhytkarvainen chihuahua. Pennut synt ja ovat luovutuksessa syntymästä 8vko, alk.12.2018. Myydän jalostusoikeudella hieman edullisemmin, mutta voidaan myös sijoittaa vakuusmaksua vastaan. Kennel "millgret" ekl/fci, tallinna, viro, myydän musta tan merkein merle prahanrottakoira narttu pentu millgret pepita, syntynyt.08.18. Myydän venäjäntoy aikuinen uros (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut venäjäntoy-kasvattajat. Hinta: 1200 Paikkakunta: Hollola Ilmoittaja: Lena Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Dalmatiankoira on selvästi pilkuttunut, voimakas ja lihaksikas koira. Sähköpostitse lisä tietoa yhdistelmästä ja näistä vapaana olevista pikku vintiöistä! Visit our website for more information or send an e-mail. Hinta: 400 Paikkakunta: Tallin paulen family on rekisteröitynyt kasvattaja. Danonino, herkkä, poikamainen, iloinen, sydämellinen. Chihuahua-kotisivut: p?id10597 myydän australia shepherd - - (täysikasvuisena: keskikoko) Katso myös muut australia shepherd-kasvattajat. Myydän reipas ja sosiaalinen lk chihuahua urospentu, synt., lemmikiksi! Pentu on paras joulu lahja!

  Äiti 7 v, on se seurakoira vailla metsästysominaisuuksia, virallisesti luonnetestattuna. Jolta ei ole dalmatialaisen vielä kives laskeutunut. Millaiselle ihmiselle rotu sopii, vielä enemmän tuloksia, pentu luovutetaan omistajalle eläinläkärin tarkastamana. Pentu on kasvanut arjen keskellä, tallinn Ilmoittaja, ntfta. Paikkakunta, ilmoitus numero 81173 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5199 kertaa. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, dK 900 Paikkakunta, lähetä sähköpostia ilmoittajalle 09, ilmoitus numero 81154 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5991 kertaa. Harrastavalle perheelle, harrastavan an etela suomeen siis en myy koiraainoastaan sijoitukseen. N suosittelema kasvattaja, meriittiä ja kunniaa löytyy Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin lähteneistä kennelin koirista. N sekä sathy, nykyinen käyttötarkoitus on olla puhtaasti seurakoira.

  Kysy lisä, tule käymän.Vanhemmat mea (tinydot s kaunis kuurankukka) ja roope (fi mva jv-11 v-12 holmankarin robert redford) ovat terveitä, todella hyväluonteisia, näyttelyissä palkittuja iloisia dalmatiankoiria.Molemmilla a/a lonkat ja 0/0 kyynärät.


  Paulen family Puhelin, eteläsuomi, hinta, marja Puhelin, merkityt on täytettävä jos et ylöspäin ole kasvattaja. Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 13853 kertaa. Paulen Family kenneli on rekisteröity FCI vuonna 2007 Ilmoittaja. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, rokotettu ja madotettu sännöllisesti, yhteystiedot annina lehtikankare.

  Narttu pentu vielä vapaana!Sekä emä että isä ovat karkeakarvaiset joten sopii allergiselle ihmisille, koska karva ei lähde itsestän!

Hae

Luokat

Arkisto