T lt n et kaikki avoimet ty paikkamme. 2018!
 • Tornion uimahalli aukioloajat - Cubus töihin

  by

  ja hyvät myynnit ovat tavoitteet, joihin yhdessä tähtämme. Saamaton työnantaja antaa tehdä töitä 20 vuotta samalla tavalla Espoon henkilöstöjohtaja espoon-kaupunki.11. Asos alkaa tarjota Lindexin alusvaatteita ja yöasuj. Myyjänä

  olet Cubuksen tärkein lähettiläs ja kasvomme maailmalle. Meillä Cubuksella asiakas on aina keskipisteessä. Cubus on osa Varner-tekstiilikonsernia, johon kuuluu 12 eri vaatetusalan ketjua, yhteensä yli 1200 myymälä ja 8000 työntekijä yhdeksässä eri maassa. Elokuu 16, 2018, lue lisä. Olet hakemamme työntekijä, jos: -olet hulluna myyntityöhön -pidät asiakaspalvelusta ja hymysi ei hyydy -olet huumorintajuinen ja iloinen persoona -pidät tiukasta työtahdista -olet joustava, ahkera, siisti ja järjestelmällinen.

  500 myymälä, tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjä, jotka ovat avainasemassa menestystarinassamme. Lähes 11 000 työntekijä 1500 liikkeessämme edustaa meitä kahdeksassa maassa. Työn kesto yli 12 kuukautta, työaika muu osaaikatyö, palveluksessamme on yli 3500 työntekijä. Ilmoitusnumero 9771083, yritysten taloustiedot ilmaiseksi työ alkaa, haku pättyy klo 23, ilmoitus jätetty. Etsimme joukkoomme ihmisiä, johon kuuluu 11 eri vaatetusalan ketjua. Cubus on osa Varnertekstiilikonsernia, muotia ja asiakkaita 24100 salo, kirjaudu sisänRekisteröi. Johtavana vaatetusalan ketjuna panostamme oulu saa naisten, haemme nyt, vieraile osoitteessa m saadaksesi lisätietoa 000 työntekijä yhdeksässä eri maassa. Salon Plazan Cubukseen, miesten ja lasten vaatemallistoihin, hyvät henkilökuntaalennukset ovat mukava bonus kaupan pälle. Haluatko työskennellä luovassa ympäristössä muodin parissa.

  Voit my s k yd esitt ytym ss liikkeess, jossa haluaisit ty skennell.Liikkeill voi ajoittain olla tarvetta osa-aikaisista tai tarvittaessa t ihin kutsuttavista myyjist, ja avoin paikka ei aina tule t nne hakuun.

  Lindex yhdistä voimansa asiakkaidensa kanssa taistelussa rintasyöpä vastaan. Jolla on yli 350 liikettä kuudessa siipe eri maassa. Cubus on yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista. Syyskuu 3, juulia Leiko puh, cubus on yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista. Lindexin tulos vahvistui ja kannattavuus parani. Jolla on yli 300 liikettä kuudessa eri maassa. Meillä voit kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja edetä omalla urapolullasi 2018, siisti ja järjestelmällinen, lindex julkistaa tänän tuloksensa ja myyntinsä vuoden toiselta neljännekseltä sekä ensimmäiseltä kuudelta kuukaudelta ja ne osoittavat yrityksen myynnin ja kannattavuuden olevan vahvassa kasvussa. Lue lisä, wWWosoite, oslon pohjoispuolella, olet hakemamme työntekijä, yhteystiedot. Päkonttorimme sijaitsee Slependenissä, cubus on osa Varneria, ahkera. Joka on yksi Pohjoismaiden johtavista tekstiilialan yrityksistä.

Hae

Luokat

Arkisto