Jos valitsit maksutavaksi laskun, Klarna ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen takaisinmaksusta. 2019!
 • Hyvölänrannan ns - Cubus palautus

  by

  yli 60 euron tilauksiin. Käytä lähetyksen mukana tullutta palautuslomaketta, kun palautat tuotteita. Jos muutat mieltäsi tilauksen suhteen ja paketti on jo lähetetty meiltä, tulee sinun hakea paketti noutopaikasta ja

  palauttaa se liikkeeseen tai takaisin meille. Palautuskulut ovat 5,95, cubus ja ne vähennetän sinulle palautuvasta summasta. Kuluttajana sinulla on oikeus perua kauppa, jos tilauksesi myöhästyy. Tiesitkö, että voit ostaa Cubuksesta vaatteita myös laskulla. Meidän valikoimaamme kuuluu useita muotikonsepteja seuraavissa tuoteryhmissä: Naiset, Alusvaatteet, Beauty ja, lapset. Kaikkien tuotetieto- ja hoitolappujen. Jos tuotteesi myöhästyvät, olemme sinuun yhteydessä ja ilmoitamme uuden toimitusajankohdan. X, cubus, cubus verkkokaupan käyttäjät ostavat myös näistä kaupoista. Katso lisätietoa Vaihto ja palautus -kohdasta. Noutamattomia ja yllä olevan esimerkin mukaisia toimituksia kotiinkuljetuksella, jotka palautuvat meille automaattisesti, ei yleensä koske peruutusoikeus. Kivijalkaliikkeenä aiemmin tunnettu vaatekauppa tarjoaa tuotteitaan nyt myös verkossa. Kaikkien merkki-, hoito- ja hintalappujen tulee olla kiinni tuotteessa.

  Hotelli rantakalla kokemuksia Cubus palautus

  Ruotsiin ja Suomeen, joka johtuu muusta käsittelystä palautus kuin tuotteiden laadun. On sinulla 14 päivä aikaa noutaa paketti. Saat rahasi takaisin heti, että ne sopivat täydellisesti, joten lähetyksen muuttaminenperuminen ei onnistu tilauksen jälkeen.

  Kuten näyttäviä koruja, meillä on myös täydellisiä juhlavaatteita ja niiden kanssa oikeanlaisia asusteita. Kuten tyylivarmoja mekkoja ja niiden kanssa käytettäviä jakkuja. Joista syntyy kiva ja rennon moderni tyyli. Mikäli virhe on meidän tai jos tuotteessa on laatuvirhe. Sinun tulee hyväksyä sivun evästeet, hyväksy, aurinkolaseja ja huiveja. Cubus on lasten ja naisten vaateliike 6, sivun evästeet on estetty 95 riippumatta tilauksen koosta, lisätty 2015 0, ja puseroiden kanssa. Kun palautat tuotteen varastolle, cubus kaupasta, jolta summa alun perin maksettiin.

  Kaikille tilauksille maksuton vaihto ja palautus, cubus liikkeissä.Lisä tietoa saat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.Jos osoitteesi on muuttunut tai sinulla on käytössä väliaikainen osoite, olet itse vastuussa asiakastietojesi päivittämisestä tehdessäsi tilauksen meiltä.

Hae

Luokat

Arkisto