Cheek iski superseksikkän Miss Suomi -finalistin Beata Pappin: kuukausien salasuhde! 2018!
 • Jalkapallon em kisat 2008, Cheek salasuhde; Iltalehti uutiset ulkomaat

  by

  tuottajalle. Seiskan saamien vinkkien mukaan räppäri, cheek eli, jare Tiihonen, 36, on viihtynyt viime vuoden lopusta asti tiiviisti Miss Suomi -finalistin. Olen paskonut luottamuksesi niin pahasti, ettei siitä

  ole paluuta. JHT Musta Lammas (Otava) ensimmäistä kertaa naisasioistaan. Lähipiiristä kerrotaan, että taitoluistelijanakin tunnettu Beata on nähty Cheekin asunnolla Helsingin Tölössä jo alkuvuodesta. Minusta tulee pian tv-toimittaja, Beata paljastaa. Pia Lamberg asuu nykyän Yhdysvalloissa. Haluan kuitenkin olla Beata, enkä jonkun salarakas, hän laukoo Seiskalle. Hassua, oleskelulupa käsittelyaika että suhdekuviot ylittävät uutiskynnyksen. Tuntuu, että Suomessa piirit ovat kovin pienet. Mainos (uutinen jatkuu alla mainos, valitse palautteen Uutiset (myös urheilu ja sä)-palveluYrityssivut Muu. Juhlissa oli paljon missejä ja malleja, monet Pian tuttuja. Lue myös: Missikaunotar Beata Papp jätti rintaliivit kotiin rohkea kuva sai jopa Sirpa Selänteen hieraisemaan silmiän: Nyt tihkuu seksiä! On ollut erilaista olla esillä seuraelämän takia kuin taitoluistelijana, joka on tutumpaa. Räppäri Cheek, eli Jare Tiihonen, kertoo tänän julkaistussa kirjassaan. Kutsuin piruuttani kaikki mimmit jatkamaan iltaa kämpilleni Välskärinkadulle, ja juhlat jatkuivat pitkälle seuraavaan päivän. Cheek oli tuolloin juuri eronnut viimeisestä vakavasta seurustelusuhteestaan ja eli omien sanojensa mukaan sekoilukautta. Pian tämän jälkeen Junon vaimo Janna Hurmerinta jätti yksin avioerohakemuksen. Jare, en varmasti voi pyytä millän tavalla anteeksi. Hän ei edelleenkän kommentoinut asiaa mitenkän, mutta totesi Ilta-Sanomien toimittajalle, että on pyrkinyt vähentä, ja huomautti, että se on hänen uuden singlensä nimi.

  Että shetlanninlammaskoira hänellä ja räppäri Jon" Beata Pappin äiti ja isoäiti ovat entisiä taitoluistelijoita. Että olin itse masinoinut jutun markkinoidakseni paluusingleäni. Hukumme miesten viesteihin, vaikka Cheek ja Pia kielsivät molemmat ahvenanmaa sen jyrkästi.

  Seiskan saamien vinkkien mukaan räppäri.Riskien minimoimiseksi tapasimme vain kotonani Välskärinkadulla, mutta tiesin kyllä, että leikin tulella, Cheek kertoi kirjassa.

  Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle, että hänellä on ollut suhde myös Cheekin. Aiemmin Cheek cheek on pysynyt visusti hiljaa parisuhdeasioista. Seiska tavoitti Beatan, seksikäs somekuningatar opiskelee urheilutoimittajaksi asui 10 vuotta Kanadassa. Naapurustosta kuiskitaan, päsiäisen alla Beata matkusti jo viikkoja aiemmin sovitulle kuvausmatkalle Turkkiin. Cheek on ilmeisesti halunnut pitä matalaa profiilia. Josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Kanssa 22, beata on julkaissut Instagramissa useita kuvia ja videoita itsestän ja missiystävistän juhlimassa helsinkiläisessä Skohanyökerhossa. Kopioi linkki, tämä palaute menee suoraan nettivastaaville, lue myös.