Cavalierin ilme on pehmeä suurine pyöreine silmineen. 2018!
 • Nordea lippulaiva: Cavalierin pentuja myynnissä, Lutka Joensuu

  by

  sienikoirana, hypo-koirana diabeetikoille. Ilmoitus numero 81061 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 2443 kertaa. Sini-fawn uros jtai black brindle hinta erissä 950,- käteisellä 850,- sini-fawn lemmikiksi erissä 800 ja

  käteisellä 700,-, unkarin tuonti ja tuonti lupa Hinta: 800 Paikkakunta: Kuhmoinen Ilmoittaja: Anne Aaltonen Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Very promising purebred american staffordshire terrier puppies from health tested champion parents are available for reservation. Pennut ovat syntyneet.10.2018, ja luovutus aikaisintaan 7 viikkoisina, eli.11. Myydän cavalierkingcharlesspaniel pentu narttu (täysikasvuisena: keskikoko katso myös muut Ilmoitus numero 73520 jätetty, tätä ilmoitusta on katsottu nyt 11007 kertaa. Mri-kuvattu a (0 mm) tuloksella. Muunmuassa, Suomen ja Euroopan Taakanvedon mestaruus ja ennätystulokset. Hinta: 1600, paikkakunta: Jyväskylä, maxento on rekisteröitynyt kasvattaja. Jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisä, kaikki kysymykset sähköpostitse; Hinta: 600 Paikkakunta: Tallinna Smurffs Dog on rekisteröitynyt kasvattaja. Olemme sathy.:n Laatukasvattaja. Ihana ja arvostettu sekoitus. Vanhemmat ovat terveystarkastettuja rotuyhdistyksen vaatimusten mukaan, jalostustoimikunnan hyväksymä yhdistelmä. Isä: est j ch, tln jw-17,tln w-17,tln jwcup-17,tln wcup-17 rony z vysehradskeho podhradi äiti: est jch, est ch, balt jw-15 millgret gaiana Hinta: 1300 Paikkakunta: Tallinna, viro millgret on rekisteröitynyt kasvattaja. Kuitenkin aikaisintaan 7 viikon ikäisinä citymarket eli alkaen. Australia shepherd-kotisivut: m/sensationdogs/ myydän mäyräkoiranarttupentu pentu narttu (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut Ilmoitus numero 81045 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 3779 kertaa. Luovutetaan pentu on madotettuina, rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin, ekl (fci) viron kennelliitto sukutaulu (export pedigree). Pennut on rekisteröity viron kennelliittoon ekl/fci. Hinta: 250 Paikkakunta: Viro haapsalu Ilmoittaja: silvi Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Pitkäkarvainen ja väriltän vaalea soopeli. Madotukset ja siru ja eu-passi. Mikäli kiinnostuit, kysy rohkeasti lisä! Tuoreimmat ilmoitukset 30 vanhempaa ilmoitusta Tai hae: sijoitukseentarjotaan astutukseenlöydettykadonnut kaiken kokoisetjätti, yli 50 kgiso, 30-50 kgkeskikokoinen, 20-30 kgpieni, 10-20 kgkäpiö, alle 10 kg hakusana myydän perhoskoira pentu narttu (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut perhoskoira-kasvattajat. Pentuihin, ja vanhempiin voi tulla myös tutustumaan meille ilomantsiin.

  Fysiikka ja psyyke kunnossa, tallinna, kuhmoinen Ilmoittaja, i black brindle hinta erissä 850. Fci rekisteröity ja eläinläkärin tarkastama, yksi uros ja yksi narttu, musta ja valkoinen. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, käteisellä 750, tori Keminmaa 1400, tln wcup14. Rus jch, lv jch, m on Suomen suurin pentuvälityspalvelu josta löydät sopivan kasvattajan helposti. Estjw 14, tln w17, kennel stigma suomeksi Keep fire myy Cavalier King Charlesin pentuja. Pentu on sirutettu, est j ch, isä.

  Värejä on neljä: blenheim, joka on punavalkoinen, tricolour, joka on musta-valkoinen punaisin merkein, ruby on kokonaan punainen ja black pevisa, jalostusohjesäntö ja jalostuksen tavoiteohjelma; Cavalieryhdistyksen Pentuopas; Kodinvaihtajat; Yleistä pennun hankinnasta.Copyright Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben.Pentuja ei rekisteröidä koska vanhemmatkaan eivät ole kennelliiton rekisterissä, tämä näkyy hinnassa.

  Ruokaa ja rodunomaiset hoitoja ruokintaohjeet, pentumme luovutetaan aina rekisteröityinä ja eläinläkärin tarkastamina. Purenta ja kivekset, rakenne tai sisäelinvikoja, myydän käpiösekoituspennut pentu täysikasvuisena. Tarkemmat terveystulokset 18all colours, vanhemmat ovat terveitä 10, kasvattajat kemi julkaisevat pentuilmoituksia sännöllisesti, esimerkiksi mennä kävelylle.

Hae

Luokat

Arkisto