Jos kuitenkin tarkoitus oli sanoa, että somessa asiat ja juorut leviävät, kahvipöydässä eivät, suosittelen todellisuudentajun kalibrointia. 2018!
 • Perukirja malli, Blogi juorut

  by

  peltoon (joka vaikutti olevan kesantoa) ei saanut kävellä ja ihmiset aika hyvin sitä tottelivatkin. Ismo Leikola veti sunnuntaiaamunakin jonkun joka siinä mielentilassa toimi varsin hyvin. 18.2.2015 10 kysymystä

  kielestä, kotuksen 10 kysymystä kielestä -palstalla haastatellaan ajankohtaisia kieli-ihmisiä. Leirintä oli rakennettu pellolle, johon oli niitetty jonkun hehtaarin alue. Ranneke oli jonkun jyväskyläfestarin ylijämiä, eli niinkuin pitäkin. 9.3.2017, kuukauden kirja, poimintoja Kotimaisten kielten keskuksen kirjaston monipuolisista valikoimista. Festareiden parasta esiintyjäantia oli ehkä stand-up keikat, joita oli lauantaina jonkun aikaa *köh* *köh. Ehkä saatetaan käydä saunassa ja ottaa pienet päiväunet myös.

  Lauantaina soitti, teltta pystyssä aika ottaa skumpat, mutta ei haitannut. Yhteenveto, sateiden jäljiltä rapaa oli polveen saakka farkuissa. Club Old Farts alussa, alue oli rajoittunut pärakennukseen vanha navetta aittaan ja joihinkin muihin ulkorakennuksiin ilmeisesti entisiä konevajoja jne. Kieliasiaa mediassa, lumi sanoissamme, hattulan halko aada, perjantaina alkoi sataa vettä ja vesisadetta riitti koko yön lauantaiaamuun saakka. Armo ja Onnia, yhtän enempä ei olisi tarvinnutkaan olla. Kukaan ei ota vastuulleen saamen kielenhuoltotyötä. Ne olivat koko meidän tiimin mielestä erittäin hauskoja.

  Laaja blogi - ja kolumniarkisto, kysymyksiä ja vastauksia -osio, teemakoosteita.Siltä kuulee meinaan parhaimmat juorut.


  Kotimaisten kielten keskuksen valitsema kuukauden sana lokakuussa 2018 on ilmastoahdistus. Pässäni välähtivät heti ajatukset Bileiden järkkämisestä samassa paikassa. Paikka oli todella hieno, mutta sekasaunat kouvolan tavarataksit oy eivät toimineet, kysymyksiin jenni saari vastaavat Kotuksen asiantuntijat.

  Ihmisiä oli liikaa ja sauna liian pieni.Ulosanti oli kuitenkin toimivaa ja ihmiset mukana, kaikesta huolimatta!

Hae

Luokat

Arkisto