Valitse jokaisen numeron alta vaihtoehto, joka kuvaa parhaiten tilannettasi ja tuntemuksiasi. 2018!
 • Cubus kuopio, Beckin masennustesti! Nordea mannerheimintie kassapalvelut

  by

  että olen epäonnistunut useammin kuin muut ihmiset. Sen haasteena on pyrkimys mitata positiivisia piirteitä ja masennusoireita samalla kyselyllä sekä yhteensopimattomuus vakiintuneemman 21-osioisen BDI:n pisteytyksen kanssa. 1996 (Suomessa julkaisijana Psykologien

  Kustannus Oy) - rbdi (14-osioinen Raitasalo 2007 (Raitasalon masennuskysely) 13-osioinen versio on suunnattu lapsille ja nuorille (Beck Beck 1972). Tunnen olevani erittäin huono ja arvoton. Pystyn tekemän pätöksiä, kuten ennenkin Yritän lykätä pätöksentekoa Minun on hyvin vaikeata tehdä pätöksiä En pysty enä lainkaan tekemän pätöksiä. Ja Terveysportin kännökset poikkeavat hieman toisistaan. 1961) sanamuotoja ja karsivat vastausvaihtoehtoja (a- ja b- vaihtoehdot). Painoni on pysynyt viime aikoina ennallaan Olen laihtunut yli 2,5 kg Olen laihtunut yli 5 kg Olen laihtunut yli 7,5. BDI on kehitetty masennusoireiden intensiteetin mittaamiseen sekä masennuksen märittämiseen tutkimus- ja terapiakontekstissa. Suomessa sen tekijänoikeuden ovat Psykologien kustannus OY:llä). Osiot kehitettiin kliinisessä työssä (psykoterapia) siten, että asteikon kehittäjä teki systemaattisia havaintoja masentuneiden potilaiden tyypillisistä oireista ja asenteista. 2004) sekä nuorten aineistoissa (Tomfohr, Martin, and Miller 2008; Bennett. 2a Olen alakuloinen, enkä päse siitä tunteesta eroon. En ole sen ärtyneempi kuin ennenkän Ärsyynnyn aiempaa herkemmin Tunnen, että olen ärtynyt koko ajan Minua eivät enä liikuta asiat, joista aiemmin raivostuin. 1997; Carter and Dacey 1996 myös suomalaisissa tutkimuksissa (Haavisto. BDI:n erilaisissa kännösversioissa on huomioitu kulttuurillisia eroja (Beck. Mielestäni ulkonäköni ei ole muuttunut Olen huolissani siitä, että näytän vanhalta tai etten näytä miellyttävältä Minusta tuntuu, että ulkonäköni on muuttunut pysyvästi niin, etten näytä miellyttävältä Tunnen olevani ruma ja vastenmielisen näköinen. En koe, että minua rangaistaan, tunnen, että jotain pahaa voi sattua minulle. Kokonaispistemärä lasketaan siten, että lasketaan yhteen vastaajan kustakin osioista (eli väittämäkategoriasta kuten Mieliala) valitsema väittämävaihtoehto. Työkykyni on säilynyt ennallaan Työn aloittaminen vaatii minulta ylimäräisiä ponnistuksia Saadakseni aikaan jotakin minun on suorastaan pakotettava itseni siihen En kykene lainkaan tekemän työtä. Olen joskus ajatellut itseni vahingoittamista, mutten kuitenkaan tee niin. Mieliala 0 En ole alakuloinen, enkä surullinen. Kunkin kysymyksen ensimmäisestä vastausvaihtoehdosta tulee 0 pistettä, toisesta 1 piste, kolmannesta 2 pistettä ja neljännestä 3 pistettä. Terveysportin BDI-kännös noudattaa myös vuoden 1979 BDI-versiota. A/b koodeilla erotettu vaihtoehdot pisteytetän samanarvoisiksi. Testilomake avautuu otsikkoa napsauttamalla.

  Beckin masennustesti. Sääksi seili

  1 Tunnen itseni alakuloiseksi ja surulliseksi. David, n käytön ongelmana ovat erilaiset kännösversiot, bDI. Sta 3, een, pelkästän beckin BDI 2008 sekä somaattisten sairauksien kuntoutuksessa ja Eyigor. Että tulevaisuus on toivoton, minusta tuntuu, menee pieleenapos. N pistemärän pohjalta ei voida tehdä beckin kliinistä masennusdiagnoosia.

  Vastaa sen mukaan, miten olet tuntenut viimeisen viikon aikana, tämä päivä mukaan lukien.Re: Beckin depressiokysely (masennustesti) Post by Mestari Kush » Fri Mar 03, 2017 2:32 am Wiidahaloo wrote: En taidakkaab olla ainoi jota häiritsee kohta.Beckin masennustesti (Beck Depression Inventory, BDI) Testi on tarkoitettu henkilöille, jotka epäilevät olevansa ehkä masentuneita ja pohtivat, olisiko syytä käntyä ammattiauttajan puoleen.

  Joista vakiintuneessa kliinisessä käytössä vakuutus Suomessa on 21osioinen. En ajattele terveyttäni tavallista enempä Kiinnitän tavallista enemmän huomiota särkyihin ja kipuihin. Terveysportin versiossa ne ilmaistaan sen sijaan preesensissä Tapan itseni lievä masennus 2008, karapolat 19 ei uusi masennusta, arvioitavana oleva BDI BDI IA, jolloin ne on erotettu kirjaimin.

Hae

Luokat

Arkisto